Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη για Φενέρ πριν τον Ατρόμητο, έπαιξε ο Φαν Πέρσι (video)

Νίκη για Φενέρ πριν τον Ατρόμητο, έπαιξε ο Φαν Πέρσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2015 01:41
Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η Φενέρμπαχτσε κέρδισε με 2-0 την Εσκισεχίσπορ του Φάνη Γκέκα και ξεκίνησε νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα, έξι μέρες πριν το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πήρε χρόνο συμμετοχής ο Φαν Πέρσι

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της Φενέρμπαχτσε στο τουρκικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα επικράτησε 2-0 της Εσκισεχίσπορ και πλέον ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μουσά Σο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Χασάν Αλί Καλντιρίμ στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων και τρία λεπτά μετά (45+4’) ο Φερναντάο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με ωραίο τελείωμα.

Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την Φενέρ στο 58’, όταν αποβλήθηκε ο Γκόραν Τσάουσιτς με δύο κίτρινες σε ένα λεπτό.

Η εξέλιξη του αγώνα έδωσε την ευκαιρία στον Περέιρα να δώσει ανάσες στους Μειρέλες και Ντιέγκο (αποχώρησαν με αλλαγή), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέρασε στο ματς στο 62’ και όπως όλα δείχνουν θα παίξει κανονικά στα ματς με τον Ατρόμητο, παρότι οι Τούρκοι έκαναν λόγο για απουσία ενός μήνα λόγω τραυματισμού.

Βασικός με την Εσκισεχίρσπορ ήταν ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις και αντικαταστάθηκε στο 66’ από τον Εμρέ Γκιουράλ.





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.