Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαλβέρδε: «Μαγική νύχτα»

Βαλβέρδε: «Μαγική νύχτα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2015 02:48
Πανευτυχής για τον θρίαμβο της Μπιλμπάο κόντρα στην Μπαρτσελόνα αλλά και προσγειωμένος ενόψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νου» εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μια ιστορική νίκη πανηγύρισε η Μπιλμπάο, καθώς οι Βάσκοι κέρδισαν με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Σαν Μαμές» και βρίσκονται αγκαλιά με το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε λόγο για μαγική νύχτα που δύσκολα θα μπορέσει να ξεχάσει, ωστόσο υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν έχει πετύχει ακόμα τίποτα και θα πρέπει να υπερασπιστεί το προβάδισμα της στη ρεβάνς του «Καμπ Νου»:

«Ήταν μια μαγική νύχτα, την οποία θα θυμόμαστε για πολύ καιρό! Πραγματικά, ήταν μεγάλο αποτέλεσμα, όμως θα δούμε αν θα καταφέρουμε να το υπερασπιστούμε τη Δευτέρα. Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα και είναι κρίμα που στο τέλος δεν μπορούσαμε να πανηγυρίσουμε. Γνωρίζουμε τι μας περιμένει στο Καμπ Νου. Πηγαίνουμε εκεί με ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα, όμως δεν πρέπει να σκέφτεσαι ότι είναι αρκετό», δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο Λουίς Ενρίκε ανέλαβε την ευθύνη για τη βαριά ήττα και δήλωσε αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς:

«Ο ρόλος μου σαν προπονητής είναι να παίρνω αποφάσεις και να αναλαμβάνω την ευθύνη. Έγινε λάθος στο πρώτο γκολ, είχαμε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε και μετά ήρθε το δεύτερο γκολ και τα υπόλοιπα. Τα ατομικά λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Δεν είναι ώρα να ψάχνουμε δικαιολογίες. Ότι έγινε, έγινε και δεν μπορεί να αλλάξει. Δεν είναι απαιτητικό να σκέφτεσαι την ανατροπή. Παραμένω αισιόδοξος γιατί έχω παίκτες που μπορούν να ανατρέψουν τα πράγματα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.