Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήττα-«καμπανάκι» για ΠΑΟΚ στη Βέροια (video)

Ήττα-«καμπανάκι» για ΠΑΟΚ στη Βέροια (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2015 23:18
Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε στο φιλικό κόντρα στη Βέροια και ηττήθηκε με 2-1 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, κρατώντας μόνο την πολύ καλή εμφάνιση του Ζάιρο, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του. Έξαλλος με Μυστακίδη ο Τούντορ.

Ήττα-«καμπανάκι» για τον ΠΑΟΚ πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μπρόντμπι για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» προβλημάτισε με την απόδοση του και ηττήθηκε με 2-1 στη Βέροια.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, προκάλεσαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ και κατάφεραν να προηγηθούν στο 23’ με κοντινή κεφαλιά του Ναζλίδη, ο οποίος πήδηξε ανενόχλητος μετά από κόρνερ του Αμπντούν και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ, ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέτρα και στο 37’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Καντιμοίρης απόκρουσε το σουτ του Ροντρίγκες, ο οποίος έκανε ντεμπούτο και έδειξε καλά στοιχεία.

Ήττα-«καμπανάκι» για ΠΑΟΚ στη Βέροια (video)
Στην επανάληψη ο Ιγκόρ Τούντουρ άλλαξε όλη του την ενδεκάδα, έχοντας αρκετά παράπονα από τους παίκτες του. Ο ρυθμός ήταν πιο πεσμένος σε σχέση με αυτόν του πρώτου μέρους και η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 63’ με τον Τάτο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να σκοράρει στο 68’ με σουτ του Μυστακίδη και στο 73’ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Ζάιρο. Μετά από μακρινή μπαλιά του Σαββίδη και κακή εκτίμηση του Τσουμάνη, ο Βραζιλιάνος κατέβασε ωραία τη μπάλα με το στήθος και την έστειλε στα δίχτυα, σκοράροντας στην πρώτη ενέργεια του στο ματς.

Στο 78’ ο σκόρερ του ΠΑΟΚ έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο και στο 90’ είχαν σημαντική στιγμή για να σκοράρουν, όμως ο Μυστακίδης προτίμησε να σουτάρει αντί να πασάρει σε τουλάχιστον δύο συμπαίκτες του.

Αυτή η ενέργεια εκνεύρισε τον Τούντορ, ο οποίος ζήτησε αμέσως από τον παίκτη του να βγει από το γήπεδο και να πάει στα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα για περίπου τέσσερα λεπτά!

Μάλιστα, ένα λεπτό μετά τη φάση, η Βέροια κατάφερε να σκοράρει με ωραίο σουτ του Μεραμπιασβίλι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1! Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κροάτης τεχνικός ήταν τόσο εκνευρισμένος με τη φάση του Μυστακίδη και δεν έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova!

Βέροια: Καντιμοίρης, Μαλόν (Νάστος 71'), Εντζεγκουέλε, Μαραγκός, Γιαννούλης (Τσουμάνης 46'), Βεργώνης (Παυλίδης 46'), Μπαλάφας, Γιουσούφ Γεωργιάδης 78'), Μαγέφσκι (Τάτος 58'), Αμπντούν (Μερεμπασβίλι 71'), Ναζλίδης (Μελικιώτης 78').

ΠΑΟΚ (α΄ μέρος): Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Πέλκας, Μακ, Ροντρίγκες, Κουλούρης.

ΠΑΟΚ (β΄ μέρος): Γλύκος, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Μαντούρο, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Μυστακίδης, Ζάιρο, Σαλπιγγίδης

Τα γκολ:







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.