Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουονανότε: «Ήρθα με όρεξη για τίτλους»

Μπουονανότε: «Ήρθα με όρεξη για τίτλους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2015 22:47
Την αποθέωση από περίπου 500 φίλους της ΑΕΚ γνώρισε ο Ντιέγκο Μπουονανότε κατά την άφιξη του στην Αθήνα. «Έχω έρθει με πολύ όρεξη για να κατακτήσω πρωταθλήματα με την ΑΕΚ» δήλωσε ο Αργεντινός.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, γνωρίζοντας την αποθέωση από περίπου 500 φίλους της «Ένωσης».

Ο Αργεντινός ήρθε στην Αθήνα με την οικογένεια του και τον ατζέντη και στα πρώτα του λόγια, δήλωσε συγκινημένος για την υποδοχή που του επιφύλασσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Θέλω να παίξω για να κάνω αυτόν τον κόσμο χαρούμενο. Και αυτό που θέλω να τους πω είναι να έχουν την ίδια όρεξη που έχω και εγώ για να πάρουμε τίτλους με την ομάδα και να είναι δίπλα μας», δήλωσε ο Μπουονανότε και πρόσθεσε:

Μπουονανότε: «Ήρθα με όρεξη για τίτλους»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος για την υποδοχή του κόσμου θα κάνω τα πάντα για να τους ευχαριστήσω. Ευχαριστώ τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω σε μια ακόμα μεγάλη ομάδα, μετά την Ρίβερ».

Για τους στόχους του: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ένας μεγάλος σύλλογος που θέλει να κερδίζει τίτλους. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Ανυπομονώ να παίξω στην ΑΕΚ, το θέλω πολύ και θέλω να κερδίσω τίτλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει και έχω πολύ όρεξη να δουλέψω σκληρά για να κατακτήσω πρωταθλήματα με την ΑΕΚ».

Για το πότε θα είναι απολύτως έτοιμος να μπει στην ομάδα: «Έκανα προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα με την Γρανάδα. Και η ΑΕΚ είναι ακόμα στο διάστημα της προετοιμασίας. Το πότε θα μπω στην ομάδα, είναι θέμα προπονητή».

Για τον λόγο που αποφάσισε να έρθει στην ΑΕΚ: «Ξέρω πως είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και στόχος είναι να κατακτά τίτλους, όπως και η Ρίβερ Πλέιτ. Γι αυτό και ήρθα εδώ, είμαι χαρούμενος και έχω πολύ όρεξη να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.