Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκη με «Φίνμπο» για Ολυμπιακό (video)

Νίκη με «Φίνμπο» για Ολυμπιακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2015 23:27
Με τον Φινμπόγκασον να ανοίγει λογαριασμό με τον Ολυμπιακό και τον Φουστέρ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 90’, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 2-1 την Μπεσίκτας σε φιλικό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης». Επέστρεψε ο Μανιάτης, τραυματίστηκε ο Φορτούνης.

Φιλική νίκη με 2-1 κόντρα στην Μπεσίκτας πήρε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Φινμπόγκασον άνοιξε λογαριασμό με τα ερυθρόλευκα, «γράφοντας» το 1-0 στο 58’ μετά από γύρισμα του Πάρντο. Η Μπεσίκτας ισοφάρισε στο 88’ με κεφαλιά του Ουϊσάλ όμως ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 90’ με εύστοχο πέναλτι του Φουστέρ, το οποίο κέρδισε ο Ντοσεβί.

Ο Ισπανός πήρε τη θέση του Φορτούνη, ο οποίος τραυματίστηκε και στο ιατρικό τιμ υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του. Στα θετικά η επανεμφάνιση του Μανιάτη μετά την ρήξη χιαστών που υπέστη τον περασμένο Μάρτη.

Το ματς:


Νίκη με «Φίνμπο» για Ολυμπιακό (video)
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν ψηλά την τουρκική ομάδα, αλλά είχαν πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών και δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά την εστία του Ζενγκίν.

Η ομάδα του Σίλβα προσπαθούσε να επιτεθεί από τα πλάγια, ωστόσο στα πρώτα 45 λεπτά είχε να επιδείξει μια καλή εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ (4’) και δύο σουτ του Χάρα (16’, 41’). Η Μπεσίκτας ανέβασε ρυθμούς μετά το πρώτο 20λεπτο και στο 25’ «άγγιξε» το γκολ με τον Γκόμεζ, ο οποίος επωφελήθηκε από τις κόντρες αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρομπέρτο από κοντά.

Η είσοδος του Φινμπόγκασον στο δεύτερο μέρος αλλά και η αλλαγή θέσης του Πάρντο από τα αριστερά στα δεξιά της επίθεσης, έκανε πιο επιθετική την ομάδα του Σίλβα. Ο Κολομβιανός πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες και στο 59’ έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Φινμπόγκασον, ο οποίος από κοντά «έγραψε» το 1-0, ανοίγοντας λογαριασμό με τα ερυθρόλευκα.

Στο 65’ ο Ισλανδός είχε καλή στιγμή με ωραίο κοντρόλ και σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. Οι πολλές αλλαγές των δύο προπονητών στη συνέχεια έριξαν το ρυθμό του αγώνα και το παιχνίδι κυλούσε χωρίς ευκαιρίες. Στο 85’ ο Σίλβα έριξε στο ματς και τον Μανιάτη, ο οποίος επέστρεψε μετά το σοβαρό τραυματισμό του και γνώρισε την αποθέωση από την εξέδρα.

Η Μπεσίκτας κατάφερε να ισοφαρίσει από το… πουθενά στο 88’. Μετά από κόρνερ των Τούρκων, ο Μαζουάκου έχασε στον αέρα τον Ουϊσάλ και αυτός με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο, ο οποίος έκανε λάθος κίνηση και είχε ευθύνη στο γκολ.

Δύο λεπτά μετά ο Ντοσεβί κέρδισε πέναλτι από τον Σισμάνογλου (προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Γάλλου) και ο Φουστέρ το μετουσίωσε σε γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Η απόφαση του διαιτητή προκάλεσε τον εκνευρισμό των Τούρκων ενώ στο φινάλε σημειώθηκε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο (68' Καπίνο), Ελαμπντελαουί (90+1' Σάλιακας), Βούρος (68' Μποτία), Σιόβας (46' Αυλωνίτης), Σαλίνο (46' Μαζουακού), Μιλιβόγεβιτς (85' Μανιάτης), Μπουχαλάκης (76' Κασάμι), Φορτούνης (55' λ.τ. Φουστέρ), Πάρντο (76' Πουλίδο), Ντουρμάζ (69' Ντοσεβί), Χάρα (46' Φινμπόγκασον).

Μπεσίκτας (Γκιουνές): Ζενγκίν, Μπεκ, Ροντόλφο, Γκιουλούμ (83' Μιλόσεβιτς), Τόσιτς (46' Μότα), Χάτσινσον (84' Πεκτεμέκ), Ουϊσάλ, Κουαρέσμα (64' Σαχάν), Εζιακούπ (73' Κουρτουλούς), Τερέ (64' Φράι), Γκόμες (64' Τοσούν).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.