Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλα με το… καλημέρα για Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλα με το… καλημέρα για Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2015 21:29
Δεν ήταν καλό το ξεκίνημα της πρωταθλήτριας Τσέλσι στο νέο πρωτάθλημα. Οι «μπλε» έχασαν με κόκκινη κάρτα τον Κουρτουά (52’) και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Σουόνσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην πρεμιέρα τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Όσκαρ (23’) και Φερνάντες (30’ αυτ.) τα γκολ των γηπεδούχων, ισοφάρισε δύο φορές με Αγιού (29’) και Γκομίς (55’ πεν.)η Σουόνσι.

Δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι. Οι πρωταθλητές ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Σουόνσι μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και γνώρισαν την πρώτη τους απώλεια στη φετινή σεζόν.

Οι «μπλε» προηγήθηκαν με γκολ του Όσκαρ στο 23’, ισοφαρίστηκαν στο 29’ από τέρμα του Αγιού, ωστόσο ένα λεπτό μετά πήραν εκ νέου το προβάδισμα με αυτογκόλ του Φερνάντες. Στο 55’ ο Κουρτουά ανέτρεψε τον Γκομίς στην περιοχή, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα και ο Γάλλος φορ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 από την άσπρη βούλα.

Το ματς:


Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλα με το… καλημέρα για Τσέλσι (video)
Η Σουόνσι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε αξιοσημείωτες ευκαιρίες για να πάρει νωρίς το προβάδισμα μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Στο 7ο λεπτό ο Σίγκουρτσον εκτέλεσε το κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του Γκομίς έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 15’ ο Γάλλος φορ βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουρτουά, όμως ο Τέρι τον έκοψε την τελευταία στιγμή.

Ένα λεπτό μετά η Σουόνσι είχε νέα καλή ευκαιρία με σουτ του Κι από το ύψος της περιοχής, όμως ο Κουρτουά κατάφερε να μπλοκάρει. Η Τσέλσι δεν είχε μπει καλά στο παιχνίδι, όμως στο 23’ πήρε το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Όσκαρ από πλάγια θέση.

Η Σουόνσι δεν πτοήθηκε και απάντησε στο 29’ με τον Αγιού. Ο Μοντέρο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Γκομίς έπιασε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Κουρτουά σε εξαιρετική απόκρουση, όμως ο Αγιού πήρε το… ριμπάουντ και με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-1 δεν έμεινε για πολύ, αφού η Τσέλσι πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 30’ με τυχερό γκολ ή μάλλον αυτογκόλ του Φερνάντες. Μετά από σέντρα του Γουίλιαν από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Αργεντινό, πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Φαμπιάνσκι, ο οποίος ξεγελάστηκε.

Οι «κύκνοι» δεν τα παράτησαν και είχαν νέα καλή στιγμή στο 37’ με δυνατό σουτ του Μοντέρο, ο οποίος έβαλε πολλά προβλήματα στον Ιβάνοβιτς από τα αριστερά.

Όπως και στο πρώτο μέρος, η Τσέλσι μπήκε μουδιασμένα στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 52’ σημειώθηκε η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Ο Γκομίς έφυγε στην πλάτη της άμυνας (τον κάλυπτε ο ξεχασμένος Γουίλιαν) και κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Κουρτουά, ο οποίος τον ανέτρεψε με το πόδι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Ο Γάλλος φορ εκτέλεσε το πέναλτι και «έγραψε» το 2-2, νικώντας τον νεοεισελθέντα Μπέγκοβιτς που έκανε ντεμπούτο. Ο Βόσνιος γκολκίπερ ήταν από τους πρωταγωνιστές της Τσέλσι, αφού στη συνέχεια πραγματοποίησε δύο σωτήριες επεμβάσεις σε σουτ του εξαιρετικού Μοντέρο (58’, 61’), κρατώντας το 2-2.

Η Τσέλσι κέρδισε μέτρα και είχε δύο καλές στιγμές για ένα 3ο γκολ με κεφαλιά του Ιβάνοβιτς (66’) και σουτ του Αζάρ (75’), ενώ στο 73’ ο Μπέγκοβιτς μπλόκαρε εξαιρετικά το σουτ του Ράουτλετζ από κοντά. Ο Μουρίνιο τα έπαιξε όλα για όλα, ρίχνοντας στο ματς και τον Φαλκάο (δίδυμο με Κόστα), ωστόσο η Τσέλσι δεν κατάφερε να πετύχει 3ο γκολ και περιορίστηκε με το βαθμό της ισοπαλίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.