Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση με... γκολάρα Κουτίνιο (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση με... γκολάρα Κουτίνιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2015 19:56
Η Λίβερπουλ τα βρήκε… σκούρα στην έδρα της Στόουκ, ωστόσο το σουτ-κεραυνός του Κουτίνιο στο 86’ χάρισε στην ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς τη νίκη (1-0) στο «Μπριτάνια», στο γήπεδο που πριν 77 ημέρες γνώρισε τη συντριβή με 6-1 από τους «πότερς»!

Εκδίκηση για την ντροπιαστική ήττα με 6-1 από την Στόουκ στο φινάλε της περσινής σεζόν πήρε η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι», στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι χωρίς τον Στίβεν Τζέραρντ, δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στην ομάδα του Μαρκ Χιούζ, ωστόσο έφυγαν με τη νίκη (1-0) από το «Μπριτάνια» και ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ήταν ο Φελίπε Κουτίνιο, ο οποίος με εξαιρετική ατομική ενέργεια και ακόμα καλύτερο τελείωμα, έστειλε τη μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Μπάτλαντ, διαμορφώνοντας στο 86’ το τελικό 1-0.

Στις εξέδρες του «Μπριτάνια» βρέθηκε ο Σερντάν Σακίρι και όλα δείχνουν ότι ο Ελβετός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Στόουκ

Το ματς:


Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση με... γκολάρα Κουτίνιο (video)
Κακό παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές για τις δύο ομάδες και το σίγουρο είναι ότι το ματς θα ξεχαστεί γρήγορα με εξαίρεση το μοναδικής ομορφιάς γκολ του Βραζιλιάνου.

Η Στόουκ κατάφερε να μπλοκάρει την Λίβερπουλ και είχε την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Τζόνσον. Ο πρώην άσος των «κόκκινων» βρέθηκε σε θέση βολής στο 36’, όμως καθυστέρησε αρκετά και το σουτ του δεν ήταν καλό.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και ο Μπεντέκε δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου από τους συμπαίκτες του. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, το οποίο κυλούσε χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, ρίχνοντας στο ματς τον Τσάν αντί του Λαλάνα, ωστόσο ίσως θα έπρεπε να βάλει νωρίτερα στο παιχνίδι τον Φιρμίνο, ο οποίος μπήκε στο 78’ (αντί του Άιμπ) και πρόλαβε να δείξει θετικά στοιχεία.

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο χωρίς σκορ, ωστόσο το γκολ-«ζωγραφιά» του Κουτίνιο τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε χάρισε στην Λίβερπουλ τους τρεις βαθμούς της νίκης στην πρεμιέρα της στην νέα Πρέμιερ Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.