Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε ο Μπιέλσα!

Παραιτήθηκε ο Μπιέλσα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/8/2015 00:56
Η εντός έδρας ήττα-σοκ της Μαρσέιγ από την Καέν στην πρώτη αγωνιστική του Σαμπιονά έφερε την παραίτηση-βόμβα του Μαρσέλο Μπιέλσα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ αναμένεται να αποτελέσει ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Αργεντινός τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του αμέσως μετά την ήττα (0-1) από την Καέν στο Βελοντρόμ και το μόνο που απομένει είναι να γίνει δεκτή από τη διοίκηση του συλλόγου.

«Παραιτούμε από τη θέση του προπονητή της Μαρσέιγ. Τελείωσα τη δουλειά μου εδώ και επιστρέφω στη χώρα μου. Έχω ήδη ενημερώσει τον πρόεδρο μέσω γραπτής επιστολής», δήλωσε ο Μπιέλσα, πυροδοτώντας τη… βόμβα.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Είμαι λυπημένος και απογοητευμένος γιατί δεν περίμενα την ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε προβλήματα στη δημιουργία του παιχνιδιού, ωστόσο στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλοί και έπρεπε να νικήσουμε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία».

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Μπιέλσα έχει ακουστεί για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Μεξικού. Μάλιστα, ο ατζέντης του φέρεται ότι έχει συναντηθεί με μέλη της μεξικανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και πλέον μένει να φανεί αν θα είναι αυτός ο αντικαταστάτης του Μιγκέλ Ερέρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.