Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεγάλη νίκη για ΑΪΚ Στοκχόλμης πριν τον Ατρόμητο (video)

Μεγάλη νίκη για ΑΪΚ Στοκχόλμης πριν τον Ατρόμητο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2015 00:58
Η ΑΪΚ Στοκχόλμης συνέτριψε εντός έδρας την Έλφσμποργκ με 4-2 και έδειξε τα… δόντια της ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Ατρόμητο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ΑΪΚ Στοκχόλμης, προσεχής αντίπαλος του Ατρόμητου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Σουηδοί κέρδισαν με 4-2 την Έλφσμποργκ στην έδρα τους και πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς της Πέμπτης με τους Περιστεριώτες.

Η ΑΙΚ ήταν ασταμάτητη στο πρώτο μέρος, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ με τους Γκοϊτόμ (10’, 40’), Μπανγκουρά (23’) και Άλεξ Περέιρα (35’). Μάλιστα το τελικό σκορ είναι κολακευτικό για την Έλφσμποργκ, αφού η ΑΙΚ έκανε συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τους Πρόντελ (63') και Λούντεβαλ (79').

Με τη νίκη αυτή η ΑΪΚ Στοκχόλμης ανέβηκε στην 6η θέση με 30 βαθμούς, ένα λιγότερο από την τρίτη και αποψινή αντίπαλό της, Έλφσμποργκ.

Η σύνθεση της ΑΪΚ Στοκχόλμης: Σταματόπουλος, Πάβεϊ, Σονκό-Σάντμπεργκ, Χόιβελντ (12' Περέιρα), Γιόχανσον, Μπλόμπεργκ, Οφόρι, Ετουχού, Ισιζάκι (80' Λούντχολμ), Μπανγκουρά, Γκοϊτόμ (62' Μπρούσταντ)








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.