Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αυτούς έκοψε ο Σίλβα

Αυτούς έκοψε ο Σίλβα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2015 19:29
Τη λίστα με τους 29 παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Έρμελο της Ολλανδίας ανακοίνωσε ο Μάρκο Σίλβα, αφήνοντας εκτός τους Μπενίτες, Μαρτίνες, Ολαϊτάν, Καραμάνο και Γιαταμπαρέ.

Το πρώτο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού έκανε ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τη λίστα με τους 29 παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Έρμελο της Ολλανδίας για το 3ο στάδιο της προετοιμασίας, αφήνοντας εκτός πέντε παίκτες.

Ο λόγος για τους Μαρτίνες, Ολαϊτάν, Καραμάνο, Γιαταμπαρέ και Μπενίτες, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Σίλβα και θα μείνουν στην Αθήνα για να αναζητήσουν ομάδα προκειμένου να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Ο τελευταίος θα ταξιδέψει στο Μεξικό, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρουζ Αζούλ με τη μορφή δανεισμού. Στην Αθήνα θα μείνουν και οι τραυματίες Κολοβός, Τσανδάρης, Γούτας και Μποτία

Η αποστολή:

Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μασουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Τζελαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.