Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίρνει Τσαγκλαγιάν ο Ολυμπιακός (video)

Παίρνει Τσαγκλαγιάν ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2015 17:28
Σε συμφωνία με την Καϊσέρισπορ για την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, Ογουλτζάν Τσαγκλαγιάν ήρθε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Έρχεται στην Αθήνα για υπογραφές ο παίκτης.

Μόνο οι λεπτομέρειες φαίνεται ότι απομένουν προκειμένου ο Ογουλτζάν Τσαγκλαγιάν να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Καϊσέρισπορ για τον 19χρονο Τούρκο επιθετικό, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής στο φετινό πρωτάθλημα της χώρας.

Ο νεαρός επιθετικός σημείωσε 5 γκολ και 2 ασίστ σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Τουρκίας. Για τον Τσαγκλαγιάν ενδιαφέρθηκε και η Άστον Βίλα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο παίκτης θα φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κόστος της μεταγραφής θα φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο ποδοσφαιριστής, που αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 400-450 χιλιάδες ευρώ.

Update: Λίγη ώρα μετά, οι ερυθρόλευκοι διέψευσαν τις πληροφορίες πως υπάρχει συμφωνία με την Καϊσέρισπορ και ότι η μεταγραφή είναι «κλεισμένη».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.