Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νίκησε Κορόνα Κιέλτσε, κέρδισε... Κρισάντους (video)

Νίκησε Κορόνα Κιέλτσε, κέρδισε... Κρισάντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2015 14:36
Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 την Κορόνα Κιέλτσε στο 2ο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, έχοντας πρωταγωνιστές τους Κρισάντους και Βάργκας, οι οποίοι πέτυχαν τα δύο γκολ.

Θετικά στοιχεία έδειξε και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασία της η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Κορόνα Κιέλτσε στην Πολωνία.

Η «Ένωση» παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα, καθώς στο πρώτο μέρος εμφάνισε πρόβλημα στη δημιουργία, ωστόσο η είσοδος των Κρισάντους και Βάργκας στην επανάληψη άλλαξε άρδην την εικόνα των «κιτρινόμαυρων».

Ο Νιγηριανός επιθετικός ήταν ο κορυφαίος της «Ένωσης», αφού κέρδισε πέναλτι (το έχασε ο Βάργκας), άνοιξε το σκορ στο 70’ και έδωσε την ασίστ για το γκολ του Βάργκας στο 73’. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Βενεζουελάνο, καθώς εκτός από το όμορφο τέρμα με λόμπα, είχε δοκάρι για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Το ματς:


Νίκησε Κορόνα Κιέλτσε, κέρδισε... Κρισάντους (video)
Από τα πρώτα λεπτά, η ΑΕΚ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο δεν μπορούσε να πατήσει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και απειλούσε με σουτ εκτός περιοχής ή μέσω στημένων φάσεων. Η καλύτερη στιγμή της «Ένωσης» ήρθε στο 9’ με σουτ του Μπαρμπόσα που έφυγε κόρνερ, ενώ στο 21’ ο Οτσέινα απόκρουσε το σουτ του Τζεμπούρ.

Η Κορόνα Κιέλτσε προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως μέσω αντεπιθέσεων και στο 28’ έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Ανέστης πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε σουτ του Τρίτκο.

Στα θετικά του πρώτου μέρους το δίδυμο Γιόχανσον-Σιμόες στη μεσαία γραμμή όπως και η καλή παρουσία του Βασιλαντωνόπουλου.

Στην επανάληψη, ο Τραϊανός Δέλλας άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα και η εικόνα της ΑΕΚ άλλαξε άρδην, κυρίως μετά το 55ο λεπτό. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κρισάντους, ο οποίος κέρδισε πέναλτι στο 64ο λεπτό (το έχασε ο Βάργκας) και στο 70’ νίκησε τον Οτσάινα με ωραίο πλασέ, «γράφοντας» το 1-0, έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Ανάκογλου.

Δύο λεπτά μετά ο Κρισάντους έβγαλε τετ-α-τετ τον Ζόριτς, αλλά αυτός νικήθηκε από τον Οτσάινα, ωστόσο στο 73’ ο Βάργκας κατάφερε να «γράψει» το 2-0. Μετά από πάσα του Κρισάντους, ο Βενεζουελάνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετικό πλασέ-λόμπα, παίρνοντας το… αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι.

Στο 82’ Κρισάντους, Ζόριτς και Βάργκας συνεργάστηκαν εξαιρετικά, όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε να ευστοχήσει, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι από πλεονεκτική θέση. Από την πλευρά της, η Κορόνα είχε δύο καλές στιγμές με τους Σιέρπινα (81') και Λανκούρ (88'), ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της ΑΕΚ και το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

ΑΕΚ: Ανέστης (32’ Μπαρόχα), Βασιλαντωνόπουλος, Αρθο, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Τζεμπούρ

Στο δεύτερο μέρος: Μπαρόχα (62’ Βούρας), Σβάρνας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιμόες (70’ Πλατέλλας), Ανάκογλου, Γκάλο, Ζόριτς, Βάργκας, Κρισάντους


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.