Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πάρτι πρόκρισης με εξάρα για ΠΑΟΚ (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Πάρτι πρόκρισης με εξάρα για ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2015 21:50
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 6-0 την Λοκομοτίβα στην Τούμπα και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Δια… περιπάτου προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Στο εντός έδρας ντεμπούτο του Ίγκορ Τούντορ, ο «δικέφαλος του Βορρά» διέλυσε με 6-0 την Λοκομοτίβα στην Τούμπα και «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη προκριματική φάση.

Οι Θεσσαλονικείς πάτησαν… γκάζι από τα πρώτα λεπτά και εξασφάλισαν την πρόκριση πριν τη συμπλήρωση 15 λεπτών χάρη στα γκολ των Λούκας (3’), Μακ (7’) και Πέλκα (14’).

Κίτσιου (34’), Μρσέλα (57’ αυτ.) και Μακ (83’) πέτυχαν τα άλλα γκολ για την ομάδα του Τούντορ, η οποία περιμένει τον επόμενο αντίπαλο της από το ζευγάρι Σπάρτακ Τρνάβα-Λίνφιλντ.

Το ματς:


Γιουρόπα Λιγκ: Πάρτι πρόκρισης με εξάρα για ΠΑΟΚ (video)
Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του ΠΑΟΚ δεν θα περίμενε τέτοιο ονειρικό ξεκίνημα από την ομάδα του! Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο.

Μόλις στο 3’, ο Λούκας ευνοήθηκε από τις κόντρες και «έγραψε» το 1-0, δίνοντας με το… καλημέρα σκορ πρόκρισης στην ομάδα του. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ισπανός έδωσε την ασίστ στον Μακ, ο οποίος διπλασίασε το προβάδισμα για τους γηπεδούχους.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και στο 14’ πέτυχαν και 3ο γκολ με σουτ του Πέλκα, «σφραγίζοντας» την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο.

Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να ψάχνει τρόπο για ένα 4ο γκολ και το πέτυχε στο 34’ με τον Κίτσιου. Ο Έλληνας άσος επιχείρησε του σουτ από το ύψος της περιοχής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζελένιτσα.

Το δεύτερο μέρος είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ έριξε το ρυθμό του, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να δημιουργεί ευκαιρίες. Στο 51’ ο Μακ απείλησε με σουτ, αναγκάζοντας τον Ζελένιτσα σε απόκρουση, ενώ ο ίδιος επιχείρησε νέο σουτ στο 57’ από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Δύο λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει 5ο τέρμα χάρη σε ένα… σπάνιο αυτογκόλ. Μετά από γύρισμα του Μακ, ο Μρτσέλα προσπάθησε να διώξει σημαδεύοντας το... πρόσωπο του Αντριγιάσεβιτς, που άθελά του στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Μακ με ιδανικό τελείωμα στο 83’, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα πρόκρισης του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Κάτσε, Πέλκας, Τζιόλης (46’ Μαντούρο), Μακ, Λούκας, Κουλούρης (61’ Ρατς).

Λοκομοτίβα: Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μρτσέλα, Πρένγκα (25’ Μίσιτς), Μπρούσιτς, Λέκο (46’ Ντόλεζαλ), Μπεγκόνια, Αντριγιάσεβιτς, Κόλαρ, Σόβσιτς, Μάριτς (57’ Τσαπάν).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.