Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρώτο δείγμα θετικό (video)

Πρώτο δείγμα θετικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2015 20:19
Η ΑΕΚ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Χαποέλ Τελ Αβίβ, στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας. Ο Αραβίδης το γκολ της «Ένωσης» μετά από ασίστ του πολύ καλού Βάργκας.

Έχοντας καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με την Χαποέλ Τελ Αβίβ και έδειξε θετικά στοιχεία στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας.

Η «Ένωση» είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους Ισραηλινούς και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 38’ με κεφαλιά του Αραβίδη.

Οι πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα καθώς και η κούραση επηρέασαν τους «κιτρινόμαυρους» στο δεύτερο μέρος και η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα δέχτηκε την ισοφάριση στο 55’ από τον Αλχίζα.

Το ματς:


Πρώτο δείγμα θετικό (video)
Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και προσπαθούσε από τα πρώτα λεπτά να διασπάσει την άμυνα της Χαποέλ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της «Ένωσης» ήρθε στο 5ο λεπτό, με τον Γροντή να επιχειρεί το σουτ, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Ισραηλινών κατάφερε να διώξει.

Η Χαποέλ είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, ωστόσο η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, έχοντας πρόβλημα στην τελική πάσα. Μάλιστα οι Ισραηλινοί έφτασαν κοντά στο γκολ στο 23’, με τον Ανέστη να πραγματοποιεί εξαιρετική επέμβαση σε ξαφνικό σουτ του Μπουμπά.

Η επόμενη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 35’ και άνηκε στην ΑΕΚ. Ο Γκάλο έκανε τη σέντρα από τη δεξιά για τον Τζιμπούρ, ο οποίος πήρε τη γυριστή κεφαλιά αναγκάζοντας τον Αρούς σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Τρία λεπτά μετά η «Ένωση» κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Αραβίδη, ο οποίος πήρε τη κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βάργκας και «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του. Το ημίχρονο έκλεισε με καλή στιγμή για την Χάποελ, καθώς ο Αλχίζα βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ του ήταν άστοχο.

Οι πολλές αλλαγές του Τραϊανού Δέλλα καθώς και η αλλαγή του σχήματος από 4-2-3-1 σε 4-3-3 επηρέασαν την ΑΕΚ, η οποία δεν μπήκε καλά στο γήπεδο και στο 55’ δέχτηκε την ισοφάριση. Μετά από λάθος εκτίμηση του Βούρου σε σέντρα του Μπουμπά, η μπάλα έφτασε στον Αλχίζα, ο οποίος έφερε το σκορ στα ίσα.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός και το παιχνίδι κυλούσε χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες. Η «Ένωση» είχε δύο σουτ με τον Κρισάντους και ένα από τον Πλατέλλα και η πρώτη της κλασική ευκαιρία στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε στο 85’. Μετά από σουτ του Μπαρμπόσα, η μπάλα βρήκε στον Σιμόες και δεν πέρασε τη γραμμή, ενώ στη συνέχεια ο Πλατέλλας δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η 11άδα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο: Ανέστης (30' Βούρας), Πεταυράκης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Κορδέρο, Βάργκας, Γροντής (38' Ζόριτς), Τζιμπούρ, Αραβίδης

Η 11άδα της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος: Βούρας (58' Μπαρόχα), Λαμπρόπουλος, Αρθο, Βασιλαντωνόπουλος, Γροντής (63' Πεταυράκης), Ανδρεόπουλος (58' Ζόριτς), Σιμόες, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Κρισάντους.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.