Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στον τελικό η Τίγκρες του Ζινιάκ (video)

Κόπα Λιμπερταδόρες: Στον τελικό η Τίγκρες του Ζινιάκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2015 13:35
Η Τίγκρες κέρδισε με 3-1 την Ιντερνασιονάλ στο Μεξικό και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρίβερ Πλέιτ. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων οι «μιγιονάριος».

Την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Τίγκρες. Οι «Τίγρεις» κέρδισαν με 3-1 την Ιντερνασιονάλ, ανατρέψαν το 2-1 του πρώτου αγώνα στη Βραζιλία και έχουν τη «χρυσή» ευκαιρία να γίνουν η πρώτη μεξικανική ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Στο 18’ ο Νταμ έβγαλε τη σέντρα και ο Ζινιάκ με δυνατή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Τίγκρες. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δεύτερο γκολ στο 41’ μετά από τραγικό λάθος του Ζέφερσον, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σε προσπάθεια του να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα.

Ο Βαλδίβια είχε καλή ευκαιρία για να μειώσει σε 2-1 για την Ιντερνασιονάλ, ενώ η Τίγρκες θα μπορούσε να «κλειδώσει» την πρόκριση στο 51’, όμως ο Σόμπις αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Ωστόσο οι μεξικανοί πέτυχαν 3ο γκολ στο 57’ χάρη σε κεφαλιά-ψαράκι του Αρέβαλο Ρίος, έπειτα από γύρισμα του Νταμ.

Το μόνο που κατάφερε η Ιντερνασιονάλ ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Λόπες στο 89’, ωστόσο πλέον ήταν αργά για την ομάδα του Αγκίρε. Η Τίγκρες πήρε την πρόκριση για τους τελικούς και έγινε η 3η ομάδα από το Μεξικό, μετά τις Κρουζ Αζούλ και Γουαδαλαχάρα, που καταφέρνει να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Αντίπαλος της θα είναι η Ρίβερ Πλέιτ, η οποία εξασφάλισε θέση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ότι και να γίνει στους τελικούς, αφού η μεξικανική Τίγκρες δεν μπορεί να εκπροσωπήσει την CONMEBOL στο τουρνουά της FIFA τον Δεκέμβριο.

Ο πρώτος τελικός θα γίνει στο Μεξικό στις 29 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου στο «Μονουμεντάλ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.