Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα πράσινα ο Ευαγγέλου

Στα πράσινα ο Ευαγγέλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2015 21:05
Σε μεταγραφή-επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο Παναθηναϊκός, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 17χρονου αμυντικού, Στέφανου Ευαγγέλου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Στέφανος Ευαγγέλου. Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 17χρονου αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο αρχηγός της Εθνικής Παίδων αποτελούσε διακαής πόθο των Βόκολου, Φύσσα και σύμφωνα με τις πληροφορίες το ποσό της μεταγραφής από τον Πανιώνιο αγγίζει τις 300 χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα οι «κυανέρυθροι» διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 15-20%.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη:


«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο 17χρονος διεθνής αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου, υπέγραψε σήμερα τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας».

Μετά τις υπογραφές, ο «μικρός» δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και υπόσχομαι πως θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τον Πανιώνιο για την ώθηση που μου έδωσε στα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα και τη δυνατότητα που μου πρόσφερε να πάρω μεταγραφή σε μια τόσο μεγάλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.