Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκολ με το… καλημέρα ο Στέρλινγκ (video)

Γκολ με το… καλημέρα ο Στέρλινγκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2015 15:11
Μόλις 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα χρειάστηκε στο ντεμπούτο ο Ραχίμ Στέρλιγνκ για να ανοίξει λογαριασμό με την Μάντσεστερ Σίτι στη φιλική νίκη των «πολιτών» κόντρα στη Ρόμα (2-2, 5-4 στα πέναλτι).

Ονειρικό ντεμπούτο για τον Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο νεαρός Άγγλος άσος ξεκίνησε βασικός στο φιλικό παιχνίδι με την Ρόμα (2-2) και κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις 2 λεπτά και 17 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης.

Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ιχεανάτσο, ο Στέρλινγκ βγήκε τετ-α-τετ με τον Ντε Σάνκτις και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τους «πολίτες». Ο 20χρονος έπαιξε σε όλο το πρώτο μέρος και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Μάλιστα εκτός από το γκολ θα μπορούσε να κερδίσει και πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Φλορέντσι, όμως ο διαιτητής έδειξε παίζεται.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον 18χρονο Ιχεανάτσο, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ της Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από τραγικό λάθος του Κόουλ. Οι «τζιαλορόσι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 8’ σε 1-1 με εξαιρετικό σουτ του Πιάνιτς, ενώ το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Λιάιτς στο 87’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου η Σίτι επικράτησε με 5-4, με τον Χαρτ να αποκρούει τα πέναλτι των Ντουμπιά και Κεϊτά.

Το γκολ του Στέρλινγκ:




Όλα τα γκολ:




Τα πέναλτι:




H... πεναλτάρα του Χαρτ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.