Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαββίδης για όλους και για όλα! (video)

Σαββίδης για όλους και για όλα! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2015 00:49
Αποκαλυπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ3 έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ολυμπιακού για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Έλεγα να κάνουμε μεταγραφές, ο Άναστασιάδης δεν ήθελε και έλεγε "η Παναγιά θα είναι η άμυνά μας".

Συνέντευξη με τρομερές ατάκες παραχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης στην ΕΡΤ3. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και όχι μόνο…

Σε ερώτηση για το θέμα των μεταγραφών, ο Σαββίδης ανέφερε: «Δεν υπάρχει πρόβλημα σε χρηματοδότηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάμε στην παραλία και να πετάμε τα λεφτά στην θάλασσα. Ο ΠΑΟΚ είναι τέτοια ομάδα που δεν μπορούμε εμείς να δεσμευτούμε ότι ακόμη και ο πιο καλός ποδοσφαιριστής μπορεί να βρει τον εαυτό του εδώ. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, παίκτες τους οποίους θα μπορούσαμε να τους φέρναμε εδώ αλλά δεν θα μπορούσαν να κατανοήσουν την προσωπικότητα και τη ποιότητα του ΠΑΟΚ».

«Οι διαιτητές έλεγαν στους παίκτες ''κλείστε το στόμα αλλιώς θα παίζετε με εφτά''»


Σε ερώτηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Σαββίδης σχολίασε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια, ανέφερε ότι τα πάντα γίνονται με σενάριο και ότι η ομάδα του δεν αγόραζε παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στην εχθρική συμπεριφορά ορισμένων διαιτητών:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται καθαρότητα και νέες δραστηριότητες. Εάν παρόμοιες συμπεριφορές συνεχίζονται ποιο είναι το νόημα να φέρω ακριβούς παίκτες. Θα θυμάστε το Ολυμπιακός-Βέροια. Είχα μεγάλη έκπληξη τότε. Οι άνθρωποι πριν το παιχνίδι έλεγαν είτε θα συμβεί αυτό, είτε θα διώξουν τους ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι ακατανόητο.Υπήρχαν διαιτητές οι οποίοι στους δικούς μας παίκτες έλεγαν "κλείστε το στόμα, αλλιώς θα παίζετε με επτά". Βγάλτε τα συμπεράσματά σας.΄Ο εισαγγελέας λέει το ένα, ο παρατηρητής λέει το ίδιο, όλοι το λένε και παρόλα αυτά δημιουργείται η αίσθηση ότι προχωράμε.

Δεν θέλω να λύσω τα προβλήματα με τις ελληνικές μεθόδους, έτσι όπως το έκαναν οι αθηναϊκές ομάδες. Μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα 30 βαθμοί είναι στην τσέπη. Πως είναι επιτρεπτό σχεδόν σε κάθε ομάδα να υπάρχουν δανεικοί παίκτες. Εμείς ζητάμε να προσέξουν αυτό το σημείο. Αυτό καταστρέφει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ δεν αγόραζε παιχνίδια και στο γήπεδο δεν ξεγελάει τον κόσμο. Εάν δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε, χάναμε... Στην Ελλάδα δημιουργείται η εντύπωση ότι όλοι ξέρουν το σενάριο. Ποιος θα χτυπήσει, ποιος θα βάλει το πόδι του. Ελπίζω ότι αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική
».

«Άμυνα μας η Παναγία»


Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει το πέρασμα του Άγγελου Αναστασιάδη στον σύλλογο, αναφέροντας μερικά τρομερά περιστατικά:

«Η Ελλάδα είναι ενδιαφέρουσα χώρα. Ο δημοσιογράφος ξυπνά το πρωί και λέει «τι να γράψω; Γράφει ό,τι του έρθει στο κεφάλι. Και μερικές φορές μαθαίνω από αυτόν που είμαι τι σκέφτομαι, τι κάνω. Αυτό είναι αστείο.

Εγώ απαιτούσα «αγοράστε παίκτες, κάντε μεταγραφές». Ο Αναστασιάδης έλεγε «εγώ δεν χρειάζομαι ποδοσφαιριστές, έχω καλή ομάδα, Όλα καλά, όλα νορμάλ, τα παλικάρια μου». Και εγώ του έλεγα «εγώ δεν βλέπω να έχουμε άμυνα» και απαντούσε «Η Παναγιά θα είναι η άμυνά μας».

Με στεναχώριες και λύπη την περάσαμε και αυτή τη φάση. Αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ πιστός ΠΑΟΚτσής. Το λάθος μου ήταν ότι πίστεψα ότι θα τον ανεβάσω στο θρόνο του ΠΑΟΚ. Ενώ αυτός δεν κατάλαβε αυτή τη φάση
».

«Φίλος μου ο Μελισσανίδης, μέχρι να γίνει Μαρινάκης...»


Για τη σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τόνισε: «Ο Δημήτρης είναι φίλος αλλά με την ΑΕΚ θα παλέψουμε και εσείς θα το δείτε. Εγώ πάντα ξεχωρίζω κι αν ο Μελισσανίδης γίνει ένας δεύτερος Μαρινάκης αυτό θα σημαίνει ότι θα σταματήσει να είναι φίλος μου. Ελπίζω μαζί να βοηθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πέσει πολύ. Μόνο με ανταγωνισμό θα φτιάξουν τα πράγματα και είναι θετικό το ότι εμφανίζονται δυνατοί επενδυτές. Όταν θα υπάρχουν 5-6 δυνατές ομάδες τότε θα είναι πραγματικά καλό το ποδόσφαιρο».

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να συμπεριφερθεί όπως πέρσι»


Για την περσινή σεζόν και την ήττα απ’ την Λοκομοτίβα, δήλωσε: «Σίγουρα με πείραξε το αποτέλεσμα κόντρα στην Λοκομοτίβα, όμως με ενόχλησε περισσότερο το φινάλε της περσινής σεζόν. Δεν μπορείς να ξαπλώσεις και να κοιμηθείς. Εγώ είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ και δεν θα υπάρχει καμία εξαίρεση φέτος και δεν θα επιστρέψω σε κανέναν να συμπεριφέρεται όπως πέρσι».

Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Μόσχα: «Ήθελα να τον υποδεχτούν όπως έπρεπε στην Μόσχα, όχι επειδή είναι καλός ή κακός, αλλά επειδή εκπροσωπεί την Ελλάδα στο εξωτερικό. Δεν έχω το δικαίωμα να αξιολογήσω την κυβέρνηση, αυτό το κάνει ο λαός. Εγώ, όμως, θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να αισθάνεται όσο το δυνατόν καλύτερα όποτε πηγαίνει στην Ρωσία».

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Κωμικές οι τοποθετήσεις του Σαββίδη»


Η συνέντευξη του Ιβάν Σαββίδη προκάλεσε την αντίδραση του Ολυμπιακού. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έδωσε απάντηση, χαρακτηρίζοντας κωμικές τις τοποθετήσεις του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ:

«Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τις κωμικές τοποθετήσεις του κ. Σαββίδη. Του προτείνουμε να επενδύσει για να δυναμώσει την ομάδα του αντί να φτιάχνει άλλοθι για την αποτυχία του πριν καν μπούμε στον Αύγουστο»!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.