Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Νιούκαστλ ο Μίτροβιτς

Στην Νιούκαστλ ο Μίτροβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2015 13:18
Την απόκτηση του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς ανακοίνωσε η Νιούκαστλ, με τον Σέρβο επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στα 16,8 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για την Νιούκαστλ, καθώς οι «καρακάξες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο 20χρονος Σέρβος επιθετικός αποχώρησε από την Άντερλεχτ μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο Βέλγιο, σημειώνοντας 43 γκολ και 11 ασίστ σε 89 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Νιούκαστλ θα καταβάλει στην Άντερλεχτ το ποσό των 16,8 εκατ. ευρώ για τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος αποτελεί την τέταρτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Νιούκαστλ. Γνωρίζω ότι θα υπάρχει πίεση, όμως είναι κάτι που μου αρέσει. Γνωρίζω τους θρύλους της ομάδας όπως τον Άλαν Σίρερ, ο οποίος είναι ήρωας για μένα. Ήρθα σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Οι οπαδοί μας είναι παθιασμένοι με την ομάδα και ανυπομονώ να αγωνιστώ για πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο» δήλωσε ο Μίτροβιτς μετά τις υπογραφές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.