Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστρέφει στην Ατλέτικο ο Φιλίπε Λουίζ

Επιστρέφει στην Ατλέτικο ο Φιλίπε Λουίζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2015 18:29
Βαλίτσες για Μαδρίτη ετοιμάζει ο Φιλίπε Λουίζ! Όπως αποκαλύπτει η «Marca», η Ατλέτικο ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι έναντι 16 εκατ. ευρώ και ο Βραζιλιάνος μπακ αναμένεται να φορέσει ξανά τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος»

Ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του από την Ατλέτικο για λογαριασμό της Τσέλσι, ο Φιλίπε Λουίζ είναι έτοιμος να επιστρέψει στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Όπως αναφέρει η «Marca», οι «ροχιμπλάνκος» ήρθαν σε συμφωνία με τους «μπλε» έναντι 16 εκατ. ευρώ και ο Βραζιλιάνος μπακ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο 29χρονος μπακ αποκτήθηκε από την Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι έναντι 22,7 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να αποκτήσει αρκετό χρόνο συμμετοχής αφού ο Ζοζέ Μουρίνιο προτιμούσε τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός με χθεσινές δηλώσεις του έκανε σαφές πως η Τσέλσι θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ προκειμένου να καλύψει το κενό του Φιλίπε Λουίζ, σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ένα όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα της Αουγκσμπουργκ, ωστόσο για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Ρόμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.