Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στη Βαλένθια ο βασικός γκολκίπερ της Μπριζ

Υπογράφει στη Βαλένθια ο βασικός γκολκίπερ της Μπριζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2015 17:41
Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς η Μπριζ ήρθε σε συμφωνία με τη Βαλένθια για την παραχώρηση του βασικού της τερματοφύλακα, Ματ Ράιαν.

Στην Βαλένθια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματ Ράιαν. Ο βασικός γκολκίπερ της Μπριζ επιβεβαίωσε πως οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και δεν θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Εάν περάσω τις ιατρικές εξετάσεις, θα αποχωρήσω από την Μπριζ. Πέρασα φανταστικά εδώ, όμως ήρθε η ώρα για να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Είχα αρκετές καλές προτάσεις την περασμένη σεζόν και αυτή τη φορά δεν μπορούσα να αρνηθώ» δήλωσε ο Αυστραλός πορτιέρο, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν και δεν επέτρεψε στον Σωκράτη Διούδη να πάρει χρόνο συμμετοχής στην βελγική ομάδα.

Το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ ενώ η Μπριζ έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του 26χρονου γκολκίπερ Σεμπάστιεν Μπρούσες από την Ζούλτε Βάρεγκεμ, αφού παρελθόν από την ομάδα αποτελεί επίσης ο Βλάνταν Κούγιοβιτς, όπως και ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στον Πανιώνιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.