Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro U19: Πρωταθλήτρια η Ισπανία (video)

Euro U19: Πρωταθλήτρια η Ισπανία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2015 00:05
Η Εθνική Νέων της Ισπανίας κέρδισε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα της Ρωσίας στον τελικό της Κατερίνης και κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U19 για 7η φορά στην ιστορία της!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης σε επίπεδο Νέων αναδείχτηκε η Ισπανία. Οι «φούριας ρόχας» ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στην Ρωσία και πήραν δίκαια τη νίκη με 2-0 στον τελικό της Κατερίνης.

Η ισπανική ομάδα είχε την υπεροχή, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα και τα κατάφερε στο 39' με τον Μπόρχα Μαγιοράλ, έπειτα από δοκάρι του Μάρκο Ασένσιο. Με το γκολ που σημείωσε, ο επιθετικός της Ρεάλ έφτασε τα τρία γκολ στο τουρνουά και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Η Ρωσία, που διέλυσε με 4-0 την Ελλάδα στα ημιτελικά, παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και η Ισπανία «κλείδωσε» τη νίκη στο 78’. Μετά από ωραία μπαλιά του Ασένσιο, ο Ματίας Ναουέλ της Βιγιαρεάλ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με τη νίκη της, η Ισπανία κατέκτησε το τρόπαιο για έβδομη φορά στην ιστορία της σε 14 διοργανώσεις που έχουν διεξαχθεί από το 2002! Ακολουθούν Γαλλία και Γερμανία με δύο τρόπαια και Ιταλία, Ουκρανία και Σερβία με μία. Αν υπολογιστούν και οι ανεπίσημες διοργανώσεις, τότε η Ισπανία φτάνει τα δέκα τρόπαια, ενώ εννέα έχει η Αγγλία

Ισπανία: Σιβέρα- Καρικόλ, Μερέ, Βαγιέχο, Μπόρχα (81' Μαρίν), Μερίνο, Ντάνι Σεμπάγιος, Ασένσιο, Πεδράσα (74' Ματίας Ναχουέλ), Μαγιοράλ (90' Κάρλος Φερνάντεζ).

Ρωσία: Μιτριούσκιν- Τσερνόφ, Χοτζανιγιάσοφ, Γιακούμπα, Μακάροφ, Γκουλίεφ, Μπαρίνοφ, Γκολοβίν (46' Ζούεφ), Μελκάτζε (62' Μπεζντένεζνιχ) , Σεϊντάεφ, Γκαζίλιν (70' Ζεμπαλέντινοφ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.