Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Περέιρα: «Να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί»

Περέιρα: «Να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2015 17:53
Προετοιμασμένος για ένα δύσκολο τελικό κόντρα στη Ξάνθη θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Βίτορ Περέιρα. «Να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί».

Με τα καλύτερα λόγια για τη Ξάνθη μίλησε ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος δήλωσε πως ο αυριανός τελικός του Κυπέλλου δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει στο γήπεδο ότι είναι το φαβορί, ενώ ζήτησε να υπάρχει προσοχή από τους παίκτες του αναφορικά με τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ (όπου πριν από λίγο καιρό τραυματίστηκαν οι Μανιάτης και Ντουρμάζ).

Αρχικά ο Βίτορ Περέιρα ρωτήθηκε για την πρωτοβουλία της ΕΠΟ, να αφιερώσει τον τελικό κατά του bullying. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε: «Το bullying βρίσκεται στην καθημερινότητα μας. Ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει μέσο για να ενημερώσουμε τους ανθρώπους για το πρόβλημα και να πάρουμε μέτρα. Είμαι χαρούμενος που η ομοσπονδία πήρε την πρωτοβουλία να αφιερώσει τον τελικό σε αυτόν τον αγώνα».

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:


Για το τι έχει αλλάξει στο παιχνίδι της Ξάνθης, από την πρώτη φορά που την αντιμετώπισε όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό: «Για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη ότι έφτασε στον τελικό. Είναι πολύ καλή ομάδα. Παρά το υπέρ μας 3-1 κατάλαβα πόσο δυνατή ομάδα είναι και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της. Έχει καλούς παίκτες και προπονητή, ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το αυριανό παιχνίδι, γι’ αυτό κι εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε με όσο το δυνατόν καλύτερα. Το ποδόσφαιρο σημαίνει γκολ, θέαμα, ποιότητα, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό τους. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα κάνει αισθητή την παρουσία του και είναι σημαντικό να προσθέσουμε ένα ακόμα τρόπαιο στη συλλογή μας. Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ που είχε προκαλέσει τους τραυματισμούς των Μανιάτη και Ντουρμάζ στον προημιτελικό με την ΑΕΚ: «Είναι ξεκάθαρο ότι οι τραυματισμοί εκείνοι είχαν προέλθει από την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Πρέπει να προσέξουμε. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερη κατάσταση. Καλά κουρεμένο και καλά ποτισμένο το χορτάρι, κάτι που θα βοηθήσει και εμάς να παίξουμε πιο όμορφο ποδόσφαιρο».

Για τους χαμένους του τελικούς: «Θα ήθελα να σας θυμίσω πως έχω κερδίσει τελικό! Έχω χάσει στη Σαουδική Αραβία, αλλά εκεί είναι διαφορετική η κατάσταση. Έχω χάσει και από την Μπαρτσελόνα, αλλά και ποιος δεν έχει χάσει από την Μπαρτσελόνα; Αυτοί που πραγματικά θα παίξουν αύριο είναι οι ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα δώσουμε μια απάντηση αντάξια του συλλόγου μας».

Για την ταμπέλα του φαβορί: «Από το πρώτο λεπτό της μέρας μέχρι το τελευταίο το βράδυ πρέπει να αποδεικνύεις πράγματα. Το ίδιο και στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε το φαβορί. Ο χαρακτηρισμός φαβορί δεν μου λέει κάτι. Σε έναν τελικό μπορούν να συμβούν τα πάντα. Εμείς έχουμε προετοιμάσει το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχουμε εμπιστοσύνη στη δουλειά μας».

Για την δήλωση του Χουλκ ότι του αρέσει να κερδίζει και ότι μπορεί αυτό να το μεταφέρει και στους παίκτες: «Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ σημαντικός στο ποδόσφαιρο. Νιώθω υπερήφανος για όσα είπε για εμένα. Το ματς με την Ξάνθη θέλει όμως δουλειά. Πρέπει να αποδείξουμε την ποιότητά μας για να νικήσουμε».

Χωρίς Ομάρ στον τελικό


Χωρίς τον Ομάρ Ελαμπντελαουί θα διεκδικήσει το Κύπελλο κόντρα στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός.

Ο Νορβηγός μπακ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων από την αρχή της εβδομάδας, ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος από το τεχνικό επιτελείο και τη θέση του στην ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Λεάντρο Σαλίνο.

H 20μελής αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Μποτία, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Χάρα, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Εντινγκά, Ντουρμάζ, Βούρος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.