Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ ή Μίτσελ θέλουν οι οπαδοί της Ρεάλ

Κλοπ ή Μίτσελ θέλουν οι οπαδοί της Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2015 00:54
Η «Marca» ρώτησε τους οπαδούς της Ρεάλ ποιόν θα ήθελαν στον πάγκο της «βασίλισσας» σε περίπτωση αποχώρησης του Κάρλο Αντσελότι και οι Γιούργκεν Κλοπ και Μίτσελ είναι οι δύο πρώτοι στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικτυακή έκδοση της «Marca» έδωσε τη δυνατότητα στους αναγνώστες της να ψηφίσουν τον επόμενο τεχνικό της Ρεάλ σε περίπτωση που η διοίκηση δείξει την πόρτα της εξόδου στον Κάρλο Αντσελότι.

Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει περισσότεροι από 30 χιλιάδες άτομα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παίζει χωρίς αντίπαλο, καθώς συγκεντρώνει το 43% των προτιμήσεων.

Δεύτερος στις προτιμήσεις των αναγνωστών έρχεται ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ (14,7%), ο οποίος έχει γράψει ιστορία ως παίκτης με τη φανέλα της Ρεάλ. Ακολουθούν κατά σειρά οι Ουνάι Έμερι (10,8%), Γιόακιμ Λεβ (9%), Ράφα Μπενίτεθ (8,9%), Ζινεντίν Ζιντάν (7,4%), Τζούλεν Λοπετέγκι (2,8%) και Αντρέ Βίλας-Μπόας (2,4%).

Φαβορί ο Μπενίτεθ λένε οι Ιταλοί


Κλοπ ή Μίτσελ θέλουν οι οπαδοί της Ρεάλ
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ράφα Μπενίτεθ είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι.

Η «Gazzeta Dello Sport» αναφέρει πως ο Ισπανός τεχνικός θέλει να αποχωρήσει από τη Νάπολι και επιθυμία του είναι να αναλάβει το «τιμόνι» της Ρεάλ. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Μπενίτεθ θα συναντηθεί με ανθρώπους της «βασίλισσας» μετά το παιχνίδι των «παρτενοπέι» με τη Γιουβέντους.

Ο ατζέντης του έμπειρου τεχνικού επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του επιθυμεί να βρεθεί στον πάγκο της Ρεάλ, αλλά διέψευσε πως υπάρχουν επαφές με ανθρώπους της ισπανικής ομάδας:

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Είναι όλα φήμες. Ο Ράφα ήταν παίκτης της Ρεάλ, γεννήθηκε στη Μαδρίτη και στο παρελθόν ήταν προπονητής της Καστίγια. Επομένως, πιστεύω πως όλοι θα ήταν θετικοί σε ένα τέτοιο σενάριο. Δεν είμαι στο μυαλό του, αλλά θεωρώ ότι θα ήταν χαρούμενος εάν αναλάμβανε τον πάγκο της Ρεάλ».

Από την άλλη, ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε πως δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα, διαψεύδοντας ότι βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη:

«Αυτές τις ημέρες πιστεύετε τα πάντα που γράφουν κάποιοι ηλίθιοι στο twitter. Δεν πήγα στην Κωνσταντινούπολη και δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα» δήλωσε ο Γερμανός στους δημοσιογράφους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.