Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έριξε «άκυρο» στον Στέρλινγκ η Λίβερπουλ

Έριξε «άκυρο» στον Στέρλινγκ η Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2015 21:46
Η Λίβερπουλ ακύρωσε το ραντεβού της με τον Ραχίμ Στέρλινγκ, που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή (22/5), και όπως όλα δείχνουν δεν θα προτείνει νέο συμβόλαιο στον 20χρονο άσο.

Παρελθόν από τη Λίβερπουλ αναμένεται να αποτελέσει ο Ραχίμ Στέρλινγκ σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Άγγλος άσος, που αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της Λίβερπουλ σε εκδήλωση της ομάδας, δεν φαίνεται πρόθυμος να παραμείνει στην ομάδα του Μέρσεσάιντ, έχοντας ήδη απορρίψει πρόταση των «κόκκινων» για νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα, ο ατζέντης του έκανε προκλητικές δηλώσεις, λέγοντας πως ο πελάτης του δεν πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ ακόμα και αν αυτό του παρέχει εβδομαδιαίες απολαβές που θα ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ!

Η διοίκηση της Λίβερπουλ αντέδρασε σε αυτές τις δηλώσεις, ακυρώνοντας το ραντεβού που είχε την Παρασκευή (22/5) με τον 20χρονο, δείχνοντας πως δεν είναι πρόθυμη να κάνει νέα πρόταση στον ποδοσφαιριστή.

«Έδεσε» Άιμπ και Φλάναγκαν


Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ προχώρησε στην ανανέωση των συμβολαίων των Τζόρνταν Άιμπ και Τζον Φλάναγκαν.

Μετά τους Φιλίπε Κουτίνιο και Τζόρνταν Χέντερσον, η Λίβερπουλ επέκτεινε τη συνεργασία της με τους νεαρούς Τζόρνταν Άιμπ και Τζον Φλάναγκαν, οι οποίοι υπέγραψαν νέα συμβόλαια (δεν έγινε γνωστή η διάρκεια τους).

Ο Άιμπ σημείωσε 11 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα τη φετινή σεζόν, ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Ντέρμπι, έχοντας 5 γκολ και μία ασίστ σε 20 παιχνίδια.

Από την άλλη, ο Φλάναγκαν θέλει να ξεχάσει τη φετινή σεζόν, έχοντας οδηγηθεί τρεις φορές στο χειρουργείο. Τον Απρίλιο υπέστη υποτροπή στον τραυματισμό του και δεν θα επιστρέψει πριν το νέο έτος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.