Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο Περιστέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2015 22:32
Ατρόμητος και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι, με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα τους στα πλει-οφ. Αγκουαζί (7’) και Περέιρα (31’) τα γκολ, σωτήριες επεμβάσεις από Μπάρκα και Ιτάνζ στο φινάλε.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που φέρνει τον Παναθηναϊκό σε θέση οδηγού μετά την εμφατική νίκη του στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ατρόμητο, ο οποίος προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Αγκουαζί. Ο Ούμπιντες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ιτάνζ έκανε κακή έξοδο και ο Αγκουαζί «έγραψε» το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο δεν μπορούσε να βρει χώρους. Μέχρι το 30’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις μια φορά με κεφαλιά του Κλάους (14’), ωστόσο στο 31’ κατάφεραν να προηγηθούν μετά από σύγχυση στην άμυνα του Ατρόμητου. Ο Τζιόλης βρήκε χώρο στην περιοχή και έκανε το γύρισμα για τον Περέιρα, ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε εύκολα σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι, που δεν είχαν απειλήσει ξανά μετά το 1-0, «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ στο 35’, όμως ο Ιτάνζ πραγματοποίησε δύσκολη επέμβαση σε δυνατό σουτ του Ναπολεόνι. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρους, με τους Περιστεριώτες να απειλούν ξανά στο 51’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στο 62’ με πλασέ του Περέιρα, αλλά η μπάλα βρήκε την τελευταία στιγμή στους αμυντικούς του Ατρομήτου. Στο 82’ οι γηπεδούχοι έχασαν τον Γκορμπούνοφ, ο οποίος τραυματίστηκε στο 75’ μετά από προβολή του Κλάους και έδωσε τη θέση του στον Μπάρκα.

Παρότι… κρύος, ο νεαρός πορτιέρο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση στο 84’ σε σουτ του Κλάους, όπως και στο 90+4’ σε βολίδα του Πόζογλου. Είχε προηγηθεί μεγάλη απόκρουση του Ιτάνζ σε τετ-α-τετ με τον Καραμάνο στο 89’, ενώ ο Καμερουνέζος πορτιέρο έσωσε ξανά τον ΠΑΟΚ, αποκρούοντας νέα προσπάθεια του Καραμάνου στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, σκορ που άφησε ικανοποιημένο μόνο τον… Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε προβάδισμα για την πρωτιά, αν και βέβαια είναι ακόμα αρκετά νωρίς.

Η βαθμολογία:


1. Παναθηναϊκός 5
2. ΠΑΟΚ 3
3. Ατρόμητος 1
4. Αστέρας Τρίπολης 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.