Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αισιόδοξος για Τουρέ ο Ζανέτι

Αισιόδοξος για Τουρέ ο Ζανέτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2015 16:34
Αισιόδοξος πως η Ίντερ θα μπορέσει να αποκτήσει τον Γιάγια Τουρέ από την Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε ο Χαβιέρ Ζανέτι, ο οποίος αποκάλυψε πως οι «νερατζούρι» εξετάζουν και την περίπτωση του Τιάγκο Μότα.

Ο Γιάγια Τουρέ είναι ο διακαής πόθος του Ρομπέρτο Μαντσίνι για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ίντερ και οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Ιβοριανού άσου.

Μάλιστα ο Χαβιέρ Ζανέτι δήλωσε αισιόδοξος πως η ιταλική ομάδα θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή και ο 32χρονος θα αφήσει την Αγγλία για λογαριασμό των Μιλανέζων:

«Είμαστε σε μια φάση που ελπίζουμε ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε την μεταγραφή. Ο Γιάγια θα μας έδινε πολλή ποιότητα», δήλωσε ο Ζανέτι.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Ίντερ αποκάλυψε πως ο σύλλογος εξετάσει και την περίπτωση του Τιάγκο Μότα:

«Εάν έρχονταν ο Τιάγκο, θα πρόσφερε πολλά στην ομάδα. Έχει εμπειρία και ποιότητα, είναι πολύ οξυδερκής και καταλαβαίνει πώς να κοντρολάρει το ρυθμό ενός παιχνιδιού. Όταν αντιμετωπίζεις πρόβλημα, μπορεί να πάρει τη μπάλα και να διαχειριστεί την κατάσταση. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς μέσους που έχω αντιμετωπίσει. Παίκτης σαν αυτόν θα ανέβαζε σημαντικά την ποιότητα μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.