Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος στην Τρίπολη

Σούπερ Λιγκ: Περίπατος στην Τρίπολη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2015 21:21
Περίπατο έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αστέρα! Οι «πράσινοι» πήραν εντυπωσιακή νίκη με 4-0 στην Τρίπολη, υποχρεώνοντας τους Αρκάδες στην πρώτη τους φετινή εντός έδρας ήττα εντός των συνόρων. Καρέλης (45’, 56’), Σίλντενφελντ (27’) και Μπεργκ (82’) τα γκολ, δύο ασίστ ο Κλωναρίδης.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στα πλει-οφ. Οι πράσινοι» επικράτησαν με 4-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και έφτασαν τους 5 βαθμούς στα πλει-οφ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και είχαν ευκαιρίες για να προηγηθούν με τους Μάσα (8’), Μπαράλες (12’) και Φερνάντεθ (21’). Ωστόσο στο 26’ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα. Ο Νάνο έκανε το γέμισμα προς τον Σίλντενφελντ, ο οποίος με ωραίο πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Ο Αστέρας είχε ευκαιρία για να απαντήσει άμεσα (27’), με τον Στιλ να κάνει άσχημη έξοδο μετά από βαθιά μπαλιά, όμως ο Μάσα δεν μπόρεσε να ευστοχήσει, στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά της εστίας.

Οι Αρκάδες είχαν την κατοχή, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ξανά την εστία των «πράσινων», οι οποίοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Κλωναρίδης βρήκε έξοχα τον Καρέλη, ο οποίος έπιασε στον ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων και «έγραψε» το 2-0 αφού πρώτα πέρασε τον Θεοδωρόπουλο.

Ο Στάικος Βεργέτης έριξε στο δεύτερο μέρος τον Γιαννώτα, όμως ο Αστέρας δεν κατάφερε να απειλήσει. Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 49’ με σουτ του Κλωναρίδη και στο 55’ πέτυχε τρίτο γκολ, χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καρέλη. Μετά από αντεπίθεση, Κλωναρίδης και Καρέλης συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο δεύτερος «κλείδωσε» τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Ο Αστέρας είχε δύο ευκαιρίες με τον Γιάννωτα (57’, 79’) για να μειώσει, ωστόσο ο Έλληνας άσος δεν κατάφερε να νικήσει τον Στιλ. Στο 80’ ο Αναστασίου έριξε στο παιχνίδι τον Μπεργκ και δύο λεπτά μετά ο Σουηδός κατάφερε να βρει δίχτυα, σκοράροντας με πλασέ έπειτα από ωραία συνεργασία των Καρέλη και Μαυρία.

Το 4-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Παναθηναικό να ξεκινάει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στα πλει-οφ και τον Αστέρα να μένει στον ένα βαθμό.

«Ήταν ματς πρεμιέρας απέναντι σε μια αήττητη ομάδα εντός έδρας. O Αστέρας είναι μια καλή ομάδα και εμάς μας έβαλε πολύ δύσκολα στα προηγούμενα ματς. Το σκορ τα λέει όλα. Ήμασταν καλύτεροι. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Γιάννης Αναστασίου.

Από την πλευρά του, ο Στάικος Βεργέτης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, αναλύσαμε τον αντίπαλο και στα πρώτα 23 λεπτά ήμασταν καλύτεροι, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Δεχθήκαμε ένα "κρύο" γκολ από μία στατική φάση και αυτό μας αποσυντόνισε. Μας εξέπληξε δυσάρεστα και παρά το γεγονός ότι έπρεπε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ. Ανεβάσαμε ταχύτητα και το τελευταίο έδωσε την δυνατότητα στον αντίπαλο να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Ήμασταν ανοιχτοί πίσω, κάτι που το εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.