Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2015 20:06
Τσέλσι και Λίβερπουλ αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τους «κόκκινους» να εγκαταλείπουν οριστικά τη διεκδίκηση της 4ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο αρχηγοί, Τέρι (5’) και Τζέραρντ (44’) τα γκολ.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Λονδίνο, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για τους «μπλε», όχι όμως και για τους «κόκκινους», που απέκτησαν προβάδισμα για την 5η θέση (στο +4 από την Τότεναμ) αλλά έχασαν και μαθηματικά τις ελπίδες για την τετράδα.

Έχοντας εξασφαλίσει τον τίτλο από την προηγούμενη αγωνιστική, ο Ζοζέ Μουρίνιο προτίμησε να δώσει φανέλα βασικού σε κάποιους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, όπως ο 19χρονος Λόφτους-Τσικ, που άφησε καλές εντυπώσεις.

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς νικητή το ντέρμπι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» (video)
Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες της Λίβερπουλ χειροκρότησαν την Τσέλσι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πέντε λεπτά μετά τη σέντρα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Τέρι. Μετά από κόρνερ του Φάμπρεγκας, ο αρχηγός των «μπλε» σκόραρε με κεφαλιά και έγινε ο πρώτος αμυντικός σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και είχε καλή στιγμή στο 7ο λεπτό με σουτ του Κουτίνιο, ενώ ο ίδιος είχε σημαντική ευκαιρία για το 1-1 στο 14’, όμως ο Κουρτουά απόκρουσε με τα πόδια, κρατώντας το μηδέν.

Στη συνέχεια, η Τσέλσι έκλεισε τους διαδρόμους και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν. Μάλιστα έφτασε κοντά σε 2ο γκολ στο 27’, με τον Μινιολέ να διώχνει με υπερένταση το σουτ του Φάμπρεγκας.

Ωστόσο, ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου, η Λίβερπουλ κατάφερε να απαντήσει στο γκολ του Τέρι με τον Τζέραρντ. Ο Χέντερσον εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Λαλάνα, μετά από ανόητη ενέργεια του Ιβάνοβιτς, και ο Τζέραρντ κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά, «γράφοντας» το 1-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Λίβερπουλ πίεσε για την ανατροπή και είχε ευκαιρία στο 49’ με σουτ του Κουτίνιο που έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Η απάντηση της Τσέλσι ήρθε στο 55’ με τον Μινιολέ να αποκρούει το σουτ του Γουίλιαν.

Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα στη συνέχεια και το πιο ενδιαφέρον ήταν η αλλαγή του Τζέραρντ (79’), ο οποίος χειροκροτήθηκε από αρκετούς οπαδούς της Τσέλσι (υπήρχαν και κάποιοι που αποδοκίμασαν).

Στα τελευταία λεπτά η Λίβερπουλ αύξησε την πίεση της και είχε καλή στιγμή στο 89’ με σουτ του Κουτίνιο, ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.