Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Νίκη στο 90’ για ΑΕΚ, πήρε το ντέρμπι η ΑΕΛ (video)

Football League: Νίκη στο 90’ για ΑΕΚ, πήρε το ντέρμπι η ΑΕΛ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2015 21:40
Με τρομερό γκολ του Σοϊλέδη στο 90’ η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ και διατηρήθηκε στην κορυφή των πλει-οφ μαζί με τον Ηρακλή, ο οποίος κέρδισε με 2-0 την Παναχαϊκή και έκανε το 3x3. Πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι η ΑΕΛ, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου.

Για ακόμα ένα παιχνίδι η ΑΕΚ εμφάνισε κακό πρόσωπο, ωστόσο με… σέντρα σουτ του Σοϊλέδη στο 90’ κέρδισε με ανατροπή (2-1) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ και πήρε τη δεύτερη νίκη της στα πλει-οφ.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε από την αρχή του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως αδυνατούσε να απειλήσει τον Απόλλωνα. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων και δημιούργησαν μόλις μία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος με σουτ του Μπαρμπόσα (42’) που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο Απόλλωνας απείλησε για πρώτη φορά στο 45’ με άστοχη κεφαλιά του Αρσιτς και στο ξεκίνημα της επανάληψης κατάφερε να προηγηθεί, «παγώνοντας» το ΟΑΚΑ. Στο 47’ ο Ανγκούλο έφυγε στην πλάτη της άμυνας, απέφυγε τον Ανέστη, που έκανε τραγική έξοδο, και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το αρχικό σοκ, οι παίκτες της «Ένωσης» ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να απαντήσουν στο 60’ με τον Μπαρμπόσα. Από γύρισμα του Αραβίδη, ο Κρισάντους έκανε την προβολή με τον Ταΐρη να διώχνει, όμως ο Μπαρμπόσα πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 1-0 με δυνατό σουτ.

Στο 68’ ο Ανγκούλο έφτασε κοντά σε 2ο γκολ σημαδεύοντας το δοκάρι του Ανέση με σουτ και τέσσερα λεπτά μετά ο Ταΐρης απόκρουσε το σουτ του Μπακάκη, κρατώντας το 1-1. Η ΑΕΚ πίεζε για την ανατροπή και είχε νέα ευκαιρία στο 75’ με τρομερό σουτ του Αραβίδη, όμως και πάλι ο Ταΐρης κατάφερε να αντιδράσει σωστά.

Ωστόσο στο 90’ η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, γλιτώνοντας την πρώτη της εντός έδρας γκέλα. Ο Σοϊλέδης επιχείρησε τη σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα του Ταΐρη για το τελικό 2-1!

«Τρένο» ο Ηρακλής, «άλωσε» τον Βόλο η ΑΕΛ


Football League: Νίκη στο 90’ για ΑΕΚ, πήρε το ντέρμπι η ΑΕΛ (video)
Στην κορυφή των πλει-οφ διατηρήθηκε ο Ηρακλής, ο οποίος κέρδισε με 2-0 την Παναχαϊκή στο Καυτανζόγλειο και έκανε το 3x3 στο μίνι πρωτάθλημα της Football League.

Ο «Γηραιός» είχε την υπεροχή, δημιούργησε ευκαιρίες για να προηγηθεί και το κατάφερε στο 40’ με τον Πορτουλίδη, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Κυριακίδης. Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 82’ ο Πορτουλίδης πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Στην 3η θέση με 6 βαθμούς ανέβηκε η ΑΕΛ η οποία κέρδισε με 1-0 στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου.

«Χρυσός» σκόρερ για τους «βυσσινί» ήταν ο Μπόγιοβιτς, ο οποίος «έγραψε» το 1-0 στο 49’ μετά από λάθος του Γιαλούση. Οι Βολιώτες είχαν δοκάρι στο 57' με πλασέ του Διαμαντόπουλου και στα υπόλοιπα λεπτά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα να μείνουν με ένα βαθμό.

Η βαθμολογία:

1) Ηρακλής 16
2) ΑΕΚ 16
3) ΑΕΛ 6
4) Απόλλων Σμύρνης 4
5) Ολυμπιακός Βόλου 1
6) Παναχαϊκή 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.