Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Αγκουέρο «σφράγισε» τον υποβιβασμό της ΚΠΡ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ο Αγκουέρο «σφράγισε» τον υποβιβασμό της ΚΠΡ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/5/2015 17:51
Με τον Αγκουέρο να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 6-0 την ΚΠΡ στο «Έτιχαντ» και την έριξε και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ..

Επίδειξη δύναμης έκανε απέναντι στην ΚΠΡ η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» πήραν εμφατική νίκη με 6-0 στο «Έτιχαντ» και διατηρήθηκαν στην 2η θέση με +3 από την Άρσεναλ, που έχει όμως δύο παιχνίδια λιγότερα.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και βρίσκεται μια «ανάσα» από το «χρυσό παπούτσι» της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Αργεντινός έφτασε τα 25 γκολ σε 31 παιχνίδια, έχοντας σημειώσει πέντε περισσότερα από τον Χάρι Κέιν, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα.

Ο Αγκουέρο άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με εξαιρετική ατομική ενέργεια, ενώ στο 32’ ο Κολάροφ «έγραψε» το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Αγκούερο πήρε ξανά τη σκυτάλη στο 50’, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ και στο 65’ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Πέντε λεπτά μετά ο Αργεντινός έδωσε την ασίστ για το γκολ του Μίλνερ, ενώ το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Σίλβα στο 87’ έπειτα από ωραίο τακουνάκι του Μπόνι.

Με τη νίκη της η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τους 73 βαθμούς και ξέφυγε προσωρινά με +3 από την 3η Άρσεναλ, που έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Στον αντίποδα η ΚΠΡ έμεινε στους 27 και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Τσάμπιονσιπ, ακολουθώντας το δρόμο της Μπέρνλι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.