Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πίρλο: «Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στη Ρεάλ»

Πίρλο: «Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στη Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2015 23:43
Ο Αντρέα Πίρλο αποκάλυψε ότι βρέθηκε μια «ανάσα» από το να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ, ωστόσο ο ίδιος πρόσθεσε πως τελικά δεν το μετάνιωσε καθώς κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μίλαν στον τελικό της Αθήνας.

Σε συνέντευξη του στην «AS», ο Αντρέα Πίρλο αποκάλυψε πως είχε φτάσει πολύ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2006 όταν στον πάγκο της ομάδας βρίσκονταν ο Φάμπιο Καπέλο.

Ωστόσο, ο Ιταλός μέσος δήλωσε πως δεν μετάνιωσε με την επιλογή του να μείνει στην Μίλαν καθώς ένα χρόνο μετά κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Ο Καπέλο μου είχε τηλεφωνήσει το 2006, όταν η Μίλαν είχε πρόβλημα με το σκάνδαλο Calciopoli και η συμφωνία με τη Ρεάλ είχε σχεδόν γίνει. Όμως τα πάντα άλλαξαν γρήγορα και τελικά το συμβόλαιό μου ανανεώθηκε. Η Ρεάλ είναι η Ρεάλ και δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Όμως, δεν το μετάνιωσα. Μάλιστα, την επόμενη σεζόν κατέκτησα το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μίλαν».

Ο έμπειρος μέσος σχολίασε και το γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρώην προπονητή του, Κάλο Αντσελότι: «Ο Αντσελότι είναι σαν πατέρας για εμένα. Περάσαμε αρκετά χρόνια μαζί. Μου άλλαξε το ρόλο και τη θέση μου στο γήπεδο και με έκανε να παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο της ζωής μου. Έζησα απερίγραπτες στιγμές μαζί του», δήλωσε ο Πίρλο.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός μέσος αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ, τονίζοντας πως η πρόκριση θα κριθεί σε δύο παιχνίδια: «Πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι. Οι ημιτελικοί διαρκούν 180 λεπτά. Το πρώτο ματς θα είναι κρίσιμο και θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα, με σύνεση και αυτοπεποίθηση. Ζούμε ένα όνειρο και πρέπει να το ακολουθήσουμε μέχρι το τέλος. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό όμως δεν πρέπει να μας παρασύρει».

Ο ίδιος επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport» πως δεν θα αγωνιστεί σε άλλη ιταλική ομάδα, ενώ χαρακτήρισε ως όνειρο να τελειώσει την καριέρα του στη Γιουβέντους κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Το να τελειώσω την καριέρα μου στη Γιουβέντους κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Δεν θα πάω σε άλλη ιταλική ομάδα. Η Γιουβέντους θα είναι η τελευταία μου ομάδα από τη Σέριε Α ό,τι και να συμβεί. Το MLS είναι ένα ενδεχόμενο, όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Η Γιουβέντους είναι το μοναδικό πράγμα στο μυαλό μου» δήλωσε ο Πίρλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.