Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Τριάρα η ΑΕΚ, 2x2 ο Ηρακλής (video)

Football League: Τριάρα η ΑΕΚ, 2x2 ο Ηρακλής (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2015 21:49
Την πρώτη της νίκη στα πλει-οφ πήρε η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επικράτησε με 3-0 της Παναχαϊκής στο άδειο ΟΑΚΑ και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον Ηρακλή, ο οποίος νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. «Διπλό» στο «Αλκαζάρ» ο Απόλλωνας, 1-0 την ΑΕΛ.

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της, η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 την Παναχαϊκή στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και πήρε την πρώτη της νίκη στα πλει-οφ, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο».

Πρωταγωνιστής για την «Ένωση» ήταν ο Αραβίδης, ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ των γηπεδούχων, ενώ το άλλο τέρμα πέτυχε ο Μπακάκης. Είχε ευκαιρίες και δοκάρι για το 1-1 η Παναχαϊκή, η οποία προσπάθησε να ισοφαρίσει στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΚ, η οποία άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραβίδη, έπειτα από ανατροπή του Πλατέλλα από τον Κάργα. Ωστόσο παρά το γρήγορο γκολ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Η «Ένωση» δεν είχε ρυθμό στο παιχνίδι της και η Παναχαϊκή δημιούργησε ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση.

Football League: Τριάρα η ΑΕΚ, 2x2 ο Ηρακλής (video)
Στο 11’ το σουτ του Μπουντόπουλου έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Ανέστη, ενώ ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Κοντοχρήστου στο 20ο λεπτό. Έντεκα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία τους για το 1-1, με τον Μαρουκάκη να βγαίνει απέναντι στον Ανέστη, ωστόσο ο γκολκίπερ της ΑΕΚ κατάφερε να αποκρούσει.

Η Παναχαϊκή είχε ακόμα μια ευκαιρία για γκολ, όμως ο Γκαντιάγκα δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, έπειτα από αναστάτωση που προκλήθηκε στην άμυνα της ΑΕΚ σε εκτέλεση φάουλ στο 37ο λεπτό.

Στο 45’ ο Πλατέλλας είχε καλή στιγμή για να σκοράρει με σουτ, ωστόσο η μπάλα έφυγε λίγο άουτ και το ημίχρονο έκλεισε με μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή, η οποία είχε δοκάρι με δυνατό σουτ του Μπουντόπουλου.

Η ΑΕΚ συνέχιζε να προβληματίζει με την εικόνα της στην επανάληψη, ωστόσο η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αξιόλογη ευκαιρία. Τελικώς τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ξανά ο Αραβίδης, ο οποίος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 68’, «γράφοντας» το 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να συμβιβάζονται με την ήττα και η ΑΕΚ είχε ευκαιρίες για ακόμα ένα τέρμα. Στο 77’ το σουτ του Μπαρμπόσα έφυγε λίγο άουτ ενώ στο 82’ ο Γεωργακόπουλος απόκρουσε δύσκολα το σουτ του Ανάκογλου. Πέντε λεπτά μετά το σουτ του Τζανετόπουλου χτύπησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων και στις καθυστερήσεις ο Μπακάκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.

Με τη νίκη η ΑΕΚ έφτασε τους 13 βαθμούς και μόνο αν… αυτοκτονήσει δεν θα επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ, ενώ η Παναχαϊκή έμεινε η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό στα πλει-οφ.

2x2 ο Ηρακλής, «διπλό» Απόλλωνα στη Λάρισα


Football League: Τριάρα η ΑΕΚ, 2x2 ο Ηρακλής (video)
Ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ έκανε ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, έκανε το 2x2 και διατηρήθηκε στην κορυφή με 13 βαθμούς.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος και είχε ευκαιρίες με προσπάθειες του Λουκίνα και Κυριακίδη για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος. Το γκολ ήρθε στο 54’ όταν ο Λουκίνας δέχτηκε την πάσα από τον Τσιλιανίδη και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ρίζο, «γράφοντας» το 1-0.

Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, καθώς ο Ηρακλής έκλεισε καλά τους χώρους και έφυγε με τη νίκη από τον Βόλο, φτάνοντας τους 13 βαθμούς στα πλει-οφ.

Στην 3η θέση με 4 βαθμούς ανέβηκε ο Απόλλωνας Σμύρνης μετά τη νίκη του με 1-0 στην έδρα της ΑΕΛ, η οποία δεν κατάφερε να κάνει το 2x2 μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα κόντρα στην Παναχαϊκή.

Οι γηπεδούχοι έχασαν «χρυσή» ευκαιρία για να προηγηθούν στο 15’, με τον Ταΐρη να αποκρούει πέναλτι του Μπόγιοβιτς, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Ο Απόλλωνας Σμύρνης ανέβασε την πίεση του, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ και κατάφερε να προηγηθεί στο 48’ με εύστοχο πλασέ του Μπαμ Μπαμ.

Οχτώ λεπτά μετά η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Φαρινόλα, όμως οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το 1-0 και έφτασαν τους 4 βαθμούς στα πλει-οφ.

Η βαθμολογία των πλει-οφ:


1) Ηρακλής 13
2) ΑΕΚ 13
3) Απόλλων Σμύρνης 4
4) Λάρισα 3
5) Ολυμπιακός Βόλου 1
6) Παναχαϊκή 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.