Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτομέου: «Ο Άλβες θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Μπαρτομέου: «Ο Άλβες θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2015 18:03
Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Ντάνι Άλβες. Όπως ανέφερε ο Γιόζεπ Μπαρτομέου, ο Βραζιλιάνος μπακ επιθυμεί να μείνει στην Μπαρτσελόνα και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Πριν μερικές εβδομάδες, η ατζέντης του Ντάνι Άλβες τόνισε πως η πρόταση της Μπαρτσελόνα δεν ήταν ικανοποιητική και πως ο Βραζιλιάνος μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα τη νέα σεζόν.

Ωστόσο ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Γιόζεπ Μπαρτομέου ανέφερε ότι οι δύο πλευρές επιθυμούν την ανανέωση της συνεργασίας τους και πως ο σύλλογος βρίσκεται σε νέες συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή για νέο συμβόλαιο:

«Ό Άλβες είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να μείνει στην Μπαρτσελόνα. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας και βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του για νέο συμβόλαιο. Ελπίζουμε να δεχτεί την πρόταση μας. Προτιμώ να μην μιλήσω πολύ για τις διαπραγματεύσεις. Ο Ντάνι επιθυμεί να μείνει στον σύλλογο και είναι αυτό που επιθυμεί και ο σύλλογος», δήλωσε στο TV3 ο Μπαρτομέου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.