Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζοφ: «Προτιμώ Κασίγιας από Μπουφόν»

Τζοφ: «Προτιμώ Κασίγιας από Μπουφόν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2015 22:20
Ο Ντίνο Τζοφ τάχθηκε υπέρ του Ίκερ Κασίγιας στο ερώτημα για το ποιος είναι καλύτερος ανάμεσα σε αυτόν και τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Τι είπε για το παιχνίδι της Ρεάλ με τη Γιουβέντους και για τον Κάρλο Αντσελότι.

Τον Ίκερ Κασίγιας και όχι τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν προτιμάει ο Ντίνο Τζοφ, όπως απάντησε σε σχετικό ερώτημα σε συνέντευξη του στο ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «4G Radio».

Παρότι θρύλος της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, ο 73χρονος παλαίμαχος γκολκίπερ θεωρεί ότι ο τερματοφύλακας της Ρεάλ είναι καλύτερος από τον πορτιέρο της «Γηραιάς Κυρίας», όχι όμως και από τον Μανουέλ Νόιερ, τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο:

«Προτιμώ τον Κασίγιας. Για μένα ο Νόιερ είναι ο καλύτερος, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω μεταξύ του Κασίγιας και του Μπουφόν, θα ψήφιζα τον πρώτο, λαμβάνοντας υπόψη τις εμφανίσεις τους τα τελευταία δέκα χρόνια».

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την αυριανή αναμέτρηση μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ στο Τορίνο: «Δεν θα είναι τόσο εύκολο για την Ρεάλ Μαδρίτης, όσο νομίζουν οι Ισπανοί. Η Γιουβέντους διαθέτει καλή ομάδα, αμύνεται σωστά και είναι πολύ συμπαγές και ισχυρό σύνολο. Πιστεύω ότι έχει μια καλή ευκαιρία».

Για τον Κάρλο Αντσελότι, ανέφερε: «Νομίζω ότι είναι ο κορυφαίος προπονητής για την Ρεάλ Μαδρίτης. Στην Αγγλία απέδειξε ότι είναι υψηλού επιπέδου και στην Ισπανία το επαναλαμβάνει. Οι ομάδες του παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο».

Για το αν αυτή Γιουβέντους είναι καλύτερη από τη δική του, απάντησε: «Όχι, δεν το νομίζω…».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.