Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Στους «4» Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ (video)

Κύπελλο Γερμανίας: Στους «4» Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/4/2015 00:49
Με «κεραυνό» του Κελ στο 105’, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-2 τη Χοφενχαίμ στην παράταση (2-2 κ.δ) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Στους «4» και η Βόλφσμπουργκ, η οποία νίκησε με 1-0 την Φράιμπουργκ.

Η Ντόρτμουντ τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Χοφενχάιμ και χρειάστηκε την παράταση για να πάρει τη νίκη (3-2) στο «Βεστφάλεν» και να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι Βεστφαλοι προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό με γκολ του Σούμποτιτς, έπειτα από κόρνερ του Μπλατσικόφσκι, ωστόσο η Χόφενχαιμ απάντησε με το ίδιο νόμισμα στο 21’, με τον Φόλαντ να ισοφαρίζει με δυνατό σουτ μετά από κόρνερ του Ρόουντι.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 27’, με τον Φιρμίνο να γράφει το 2-1 μετά από λάθος του Σούμποτιτς.

Στην επανάληψη, η Ντόρτμουντ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55’ με κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ, οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί ανέλαβε ο Σεμπάστιαν Κελ, ο οποίος με σουτ «κεραυνό» στο 105’, διαμόρφωσε το τελικό 3-2, στέλνοντας την Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Στα ημιτελικά η Βόλφσμπουργκ


Κύπελλο Γερμανίας: Στους «4» Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ (video)
Την πρόκριση στα ημιτελικά εξασφάλισε και η Βόλφσμπουργκ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Φράιμπουργκ χάρη σε γκολ του Ροντρίγκες.

Οι «λύκοι» δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοση τους και είχαν μεγάλες ευκαιρίες με Σούρλε (47’, 48’) και Ντε Μπρούιν (61’) για να ανοίξουν το σκορ.

Τη λύση έδωσε στο 72’ ο Ροντρίγκες, ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Καλιγκιούρι, «γράφοντας» το 1-0. Η Φράιμπουργκ πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση και είχε μεγάλες ευκαιρίες με Μεχμέντι και Φραντς, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Βόλφσμπουργκ να κλείνει θέση για τα ημιτελικά.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.