Στη δημοσιότητα το πόρισμα Κορέα για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο

Στη δημοσιότητα το πόρισμα Κορέα για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο


Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΪ» έβγαλε το βράδυ της Δευτέρας σε δημοσιότητα το πόρισμα του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα, μαζί με τις εισηγήσεις του για τις ποινικές διώξεις εις βάρος 16 προσώπων, για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στη δημοσιότητα βγήκε το πόρισμα του εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το πόρισμα αποκάλυψε η εκπομπή «Δική στον ΣΚΑΪ» και σε αυτό περιλαμβάνονται οι εισηγήσεις του εισαγγελέα για ποινικές διώξεις εις βάρος 16 προσώπων, εκ των οποίων και κορυφαίοι παράγοντες του ποδοσφαίρου, ενώ κατονομάζονται οι διευθυντές και οι συμμετέχοντες της οργάνωσης.

Το πλήρες κείμενο 173 σελίδων, με όλα τα στοιχεία και τους διαλόγους δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του «ΣΚΑΪ».

Η έρευνα του κ. Κορέα έχει ολοκληρωθεί και είναι στα χέρια της Εισαγγελίας, ενώ έχουν ασκηθεί ήδη οι κακουργηματικές διώξεις και ο ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης έχει αυξήσει τον αριθμό των κατηγορούμενων σε 25.

To agones.gr σεβόμενο τις διατάξεις του νόμου δεν δημοσιοποιεί τα ονόματα όσων δεν έχουν κληθεί από τον ανακριτή και δεν τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή