Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Βλέπει πλει-οφ με Ναπολεόνι

Σούπερ Λιγκ: Βλέπει πλει-οφ με Ναπολεόνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2015 22:19
Με δύο γκολ του Ναπολεόνι (12’, 52’), ο Ατρόμητος κέρδισε με 2-1 τη μαχητική Κέρκυρα στο Περιστέρι και ετοιμάζεται για τον… τελικό της 5ης θέσης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μείωσαν με Κόντο (66') οι φιλοξενούμενοι.

Σημαντικό βήμα για τα πλει-οφ έκανε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες νίκησαν με 2-1 την Κέρκυρα, διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους και έμειναν ζωντανοί στη μάχη για την 5η θέση πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νιόπλια ήταν ο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός φορ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, ενώ ο ίδιος έδωσε στο 52’ προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Ο Ατρόμητος είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο ξεκίνημα της επανάληψης, ωστόσο μετά το 2ο γκολ η Κέρκυρα κατάφερε να αντιδράσει. Οι Φαίακες είχαν καλή στιγμή στο 58’ με τον Καϊκούτ και στο 66’ ο Κόντος μείωσε σε 2-1 μετά από τραγική έξοδο του Κορμπούνοφ.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, είχαν καλή στιγμή στο 72’ με μακρινό σουτ του Ναπολεόνι ενώ στο 84’ «άγγιξαν» το 3-1, με τον Δημούτσο να σημαδεύει το δοκάρι της Κέρκυρας. Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, με τον Κορμπούνοφ να διώχνει δύσκολα το σουτ του Ανδρεόπουλου, κρατώντας το 2-1 μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.