Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Σφαλιάρα» και 4η θέση για Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Σφαλιάρα» και 4η θέση για Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2015 23:59
Η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και υποχώρησε στην 4η θέση, χάνοντας ουσιαστικά τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα. Μάρει (34’) και Πάντσεον (48’) τα γκολ, μείωσε στο 77’ ο Τουρέ.

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας η Μάντσεστερ Σίτι. Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν και το πλήρωσαν από την ομάδα του Άλαν Πάρντιου, η οποία με γκολ των Μάρει (34’) και Πάντσεον (48’) προηγήθηκε με 2-0 και άντεξε στη συνέχεια την πίεση της Σίτι.

Οι «πολίτες» μείωσαν στο 77’ με σουτ του Τουρέ, ωστόσο δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, με αποτέλεσμα να μείνουν στους 61 βαθμούς και να υποχωρήσουν στην 4η θέση πριν το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ».

Η ομάδα του Πελεγκρίνι βρίσκεται πλέον στο -9 από την πρωτοπόρο Τσέλσι (που έχει παιχνίδι λιγότερο) αλλά και στο -2 και -1 από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Πρέμιερ Λιγκ: «Σφαλιάρα» και 4η θέση για Σίτι (video)
Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε μόλις στο 1ο λεπτό, με τον Κέλι να βγάζει τη σέντρα από τα αριστερά, ωστόσο Πάντσεον και Ζαχά δεν κατάφεραν να στείλουν με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα του Χαρτ.

Η Μάντσεστερ Σίτι γλίτωσε το γκολ και στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργώντας ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 12’ ο Σπερόνι έδιωξε με τον ώμο το σουτ του Σίλβα, ενώ στο 18’ ο Αγκουέρο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Άργεντινού γκολκίπερ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 30’ ο Σπερόνι πραγματοποίησε νέα επέμβαση σε σουτ του Σίλβα, ενώ δύο λεπτά ο Αγκούερο απείλησε με νέο σουτ, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι δεν κατάφερε να σκοράρει και το πλήρωσε στο 33’, με τον Μάρεϊ να «γράφει» το 1-0 κόντρα στη ροή του αγώνα. Να σημειωθεί πως η Σίτι διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ στον Νταν που έδωσε την ασίστ. Το γκολ επηρέασε τους «πολίτες», οι οποίοι έχασαν το ρυθμό τους και δεν κατάφεραν να απειλήσουν ξανά μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ονειρικά για την Πάλας με τον Μάρει να κερδίζει φάουλ στο 48’ και τον Πάντσεον να στέλνει τη μπάλα στη γωνία του Χαρτ με εξαιρετική εκτέλεση. Η Σίτι προσπάθησε να απαντήσει και είχε καλή στιγμή στο 57’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τουρέ, ενώ στο 63’ ο Χαρτ έδιωξε σωτήρια τη προβολή του Ντιλέϊνι.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στη συνέχεια το ρυθμό τους και στο 71’ φώναξαν για πέναλτι σε χέρι του Μάρει, ενώ δύο λεπτά μετά ο ΜακΆρθουρ έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Φερναντίνιο. Τη λύση για τη Σίτι έδωσε στο 77’ ο Τουρέ, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής, μείωσε σε 2-1 και έβαλε την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι.

Ο νεοεισελθόντας Νασρί απείλησε δύο φορές με σουτ στο 81' και στο 84', ενώ στο 86’ ο Σπερόνι πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε φαλτσαριστό σουτ του Τουρέ. Στα υπόλοιπα λεπτά η Κρίσταλ Πάλας άντεξε την πίεση και πήρε τη μεγάλη νίκη, ρίχνοντας την αντίπαλο της στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.