Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα ισοπαλία για Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα ισοπαλία για Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2015 00:32
Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Ατλέτικο, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Βαλένθια στη Μαδρίτη και βρέθηκε στο -7 από την κορυφή, ενώ διατήρησε το +1 από τις «νυχτερίδες» στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες η Ατλέτικο. Οι «ροχιμπλάνκος» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Βαλένθια στη Μαδρίτη και δεν κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά τους από τις «νυχτερίδες», χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να μειώσουν στο -5 τη διαφορά από την κορυφή.

Κακό παιχνίδι με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και λίγες ευκαιρίες. Η Ατλέτικο είχε την υπεροχή, ωστόσο δυσκολευόταν να διασπάσει την άμυνα της Βαλένθια, που προτίμησε να δώσει χώρο στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Τη λύση για τους γηπεδούχους έδωσε ο Κόκε, ο οποίος κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 33’ με δυνατό μέσα από την περιοχή. Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν δοκάρι με τον Τιάγκο στο 70’ για να «κλειδώσουν» τη νίκη, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ και το πλήρωσαν με την ισοφάριση στο 78’.

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Παρέχο, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μογιά, ωστόσο ο Μουστάφι πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε ενώ η Βαλένθια ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες το παιχνίδι λόγω αποβολής του Φουέγο στο 90’.

Νωρίτερα, η Σοσιεδάδ νίκησε με 1-0 την Εσπανιόλ, ενώ η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 4-1 της Θέλτα.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.