Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δέλλας: «Θα νιώσετε το μεγαλείο της ΑΕΚ»

Δέλλας: «Θα νιώσετε το μεγαλείο της ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2015 16:57
Ο Τραϊανός Δέλλας επιχείρησε να βάλει τους παίκτες του στο κλίμα της Τετάρτης, ζητώντας τους παράλληλα καθαρό μυαλό και συγκέντρωση ώστε η ομάδα του να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σε ρυθμούς Ολυμπιακού κινείται πλέον η ΑΕΚ, η οποία την Τετάρτη υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και γι’ αυτό ο Τραϊανός Δέλλας προϊδέασε τους ποδοσφαιριστές του για το κλίμα που θα συναντήσουν, τονίζοντας τους όμως ότι πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους στο γήπεδο και να μην παρασυρθούν:

«Ήρθε η στιγμή να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το παιχνίδι θα καταλάβετε και θα νιώσετε το μεγαλείο της ΑΕΚ. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από κόσμο. Όλοι θα είναι μαζί σας. Θα δίνουν φωνή, αλλά ως εκεί. Στο γήπεδο θα είμαστε εμείς: έντεκα εναντίον έντεκα. Εκεί θέλει καθαρό μυαλό και συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος», δήλωσε ο «Τράι», που δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του για την εμφατική νίκη κόντρα στην Ερμιονίδα (4-0):

«Θέλω να σας δώσω ξανά συγχαρητήρια για την καλή σας παρουσία χθες στο παιχνίδι. Μπορεί να είχαμε κάποιες αλλαγές, αλλά είχαμε καλή εικόνα και είμαι χαρούμενος γιατί βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε. Όταν δουλεύετε καλά στις προπονήσεις, φαίνεται και στο γήπεδο. Σας χρειάζομαι όλους, έχουμε πολλά ματς μπροστά μας, μαζί με τα πλέι οφ και θα χρειαστείτε όλοι».

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα εκτός φυσικά από τον Ιβάν Μπρέσεβιτς που χειρουργήθηκε στο γόνατο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.