Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ούτε τώρα η Ρόμα (video)

Σέριε Α: Ούτε τώρα η Ρόμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2015 19:10
Την 8η ισοπαλία της στα εννέα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος γνώρισε η Ρόμα, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Κιέβο και ουσιαστικά χάνει τις ελπίδες της για το πρωτάθλημα.

Ακόμα μια βαθμολογική απώλεια για τη Ρόμα, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Κιέβο στη Βερόνα και επέτρεψε στη Γιουβέντους να ξεφύγει με +11 στην κορυφή, την ώρα που η Νάπολι έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στο -2 τη διαφορά της από την 2η θέση.

Μέτριο παιχνίδι το οποίο επισκιάστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ματιέλο, ο οποίος συγκρούστηκε με τον Ναινγκολάν και έσπασε το πόδι του.

Κακό παιχνίδι από τους «τζιαλορόσι», οι οποίοι δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Κιέβο και απείλησαν μόνο με σουτ των Ιτούρμπε και Ζερβίνιο. Στον αντίποδα η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 58’ με σουτ του Μπίρσα που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ντε Σάνκτις.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Μανωλάς, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Χολέμπας όπως και ο Φετφατζίδης από την πλευρά της Κιέβο.

Τέλος στο αήττητο σερί 12 αγώνων της Τορίνο έβαλε η Ουντινέζε, με την ομάδα των Καρνέζη και Κονέ (έπαιξαν σε όλο το ματς) να παίρνει τη νίκη με 3-2 στο «Φρίουλι». Μάλιστα ο Κόνε θα μπορούσε να σκοράρει, ωστόσο ο Μολινάρο τον… πρόλαβε, πετυχαίνοντας αυτογκόλ.

Στην 7η θέση με -5 από την πεντάδα η Τζένοα, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Έμπολι, ενώ η… καταδικασμένη Πάρμα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) απέναντι στην Αταλάντα. Τέλος ισόπαλο 0-0 έληξε και το ματς της Τσεζένα με την Παλέρμο.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.