Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισαν» την πρόκριση Νάπολι και Έβερτον (video)

Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισαν» την πρόκριση Νάπολι και Έβερτον (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2015 22:55
Την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ «καθάρισαν» από το πρώτο ματς Νάπολι και Έβερτον, καθώς η πρώτη διέλυσε με 4-0 τη Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία, ενώ η δεύτερη κέρδισε με το εμφατικό 4-1 τη Γιάνγκ Μπόις στην Ελβετία.

Στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται από σήμερα η Νάπολι. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ διέλυσε με 4-0 την Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία και ουσιαστικά εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «παρτενοπέι» πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού χάρη στα τέρματα των Ενρίκε (5’), Ιγκουαίν (20’) και Γκαμπιαντίνι (27’).

Στο 85' ο Μέρτενς έχασε την ευκαιρία να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, αστοχώντας από την άσπρη βούλα ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Ζαπάτα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Με Λουκάκου στους «16» η Έβερτον, μεγάλο βήμα για την Μπριζ


Γιουρόπα Λιγκ: «Καθάρισαν» την πρόκριση Νάπολι και Έβερτον (video)
Την πρόκριση εξασφάλισε ουσιαστικά και η Έβερτον, η οποία κέρδισε με 4-1 τη Γιάνγκ Μπόις στην Ελβετία, ανατρέποντας μάλιστα το σκορ.

Ο Χοαράου έδωσε το προβάδισμα στους Ελβετούς μόλις στο 10ο λεπτό, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τα «ζαχαρωτά» που έφεραν… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο χάρη στα γκολ των Λουκάκου (24’) και Κόουλμαν (28’). Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν πάτησε… φρένο και πέτυχε ακόμα δύο γκολ με τον Λουκάκου (39’, 58’), ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

Με δέκα παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η αγγλική ομάδα λόγω αποβολής του Στόουνς στο 62’, ενώ δύο λεπτά μετά ο Χοαράου δεν κατάφερε να νικήσει τον Χάουαρντ από την άσπρη βούλα, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Με το ένα πόδι στους «16» είναι η Μπριζ, η οποία κέρδισε με 3-1 την Άαλμποργκ στη Δανία και μόνο αν… αυτοκτονήσει στον επαναληπτικό δεν θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι Βέλγοι, έχοντας εκτός αποστολής τον Σωκράτη Διούδη, «καθάρισαν» τη νίκη μέσα σε τέσσερα λεπτά χάρη στα τέρματα των Ουλαρε (25’) και Ρεφαέλοφ (29’).

Στο 61’ Πέτερσεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 3-0 των φιλοξενούμενων και δέκα λεπτά μετά η Άαλμποργκ μείωσε για το τελικό 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χελένιους.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.