ΠΑΕ ΑΕΚ: «Απόφαση - σκάνδαλο και ντροπή»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Απόφαση - σκάνδαλο και ντροπή»Ως απόφαση-σκάνδαλο χαρακτήρισε η ΠΑΕ ΑΕΚ την ενέργεια της ΕΠΟ να αναβάλει επ’ αόριστων τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο.

Έξω φρενών είναι στην ΑΕΚ με την απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλει επ’ αόριστων τη ρεβάνς της «Ένωσης» με τον Ολυμπιακό για τους «8» του Κυπέλλου.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση όπου κάνει λόγο για απόφαση-σκάνδαλο και ντροπή για όλους αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα γίνεται λόγος για προαποφασισμένη απόφαση, για ασέβεια προς τους οπαδούς της ΑΕΚ, για καταφανέστατη αδικία και υποκίνηση βίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο ορισμός της ρεβάνς του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αφού πρώτα εξελίχθηκε σε μείζον ζήτημα από τις διοργανώτριες αρχές τελικά αποφασίστηκε να αναβληθεί επ’ αόριστον.

Γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή τι μαγειρευόταν.

Μια απλή λύση που θα μπορούσε να δοθεί σε ένα λεπτό «μαγειρεύτηκε» μέρες ολόκληρες, έγιναν συσκέψεις επί συσκέψεων για να αποφανθούν στο τέλος το προαποφασισμένο εξ αρχής!

Απόφαση – σκάνδαλο και ντροπή για όλους αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Που αποφασίζουν χωρίς αξιοκρατία και ισονομία για τα πάντα. Για τα πιο απλά που γίνονται περίπλοκα με σκοπό την εξυπηρέτηση μόνο του ενός όταν στο παρελθόν και η ΑΕΚ αλλά και άλλες ομάδες πρόσφατα μετά από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους έχουν ακολουθήσει τροποποιήσεις στα προγράμματα των αγώνων τους στις εγχώριες διοργανώσεις για να βρεθεί λύση.

Που δε σέβονται τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό που από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης έχουν κλείσει τα εισιτήριά τους για να βρεθούν στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Ο αγώνας θα οριστεί κάποτε και θα περιμένουμε το νέο επεισόδιο!

Και ένα ερώτημα προς τη νέα ηγεσία του Αθλητισμού σε σχέση με τις σωστές πρωτοβουλίες που πήρε τις οποίες εγκρίνουμε απόλυτα με σκοπό την πάταξη της βίας και της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.

Τελικά ποιος υποκινεί τη βία όταν μια ομάδα υφίσταται καταφανέστατη αδικία σε όφελος μιας άλλης;
»
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: