Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Πόρτο (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Πόρτο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2015 00:10
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντανίλο, η Πόρτο έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από τη έδρα της Βασιλείας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ εν όψει το επαναληπτικού στο «Ντραγκάο».

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ έχει πλέον η Πόρτο, η οποία ήταν καλύτερη και έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από την έδρα της Βασιλείας, παίρνοντας έτσι προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Η Βασιλεία κατάφερε να σκοράρει στο 11ο λεπτό, στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ των φιλοξενούμενων. Ο Φράι βρήκε με φοβερή μακρινή μπαλιά τον Ντέρλις Γκονσάλες, ο οποίος απέφυγε τον Σάντρο και με πλασέ «έγραψε» το 1-0, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Φαμπιάνο.

Η Πόρτο δεν πτοήθηκε από το γρήγορο γκολ και πήρε τον έλεγχο του αγώνα, με τη Βασιλεία να είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Καζεμίρο με κεφαλιά (19’) και Ντανίλο με σουτ (20’) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Βάτσλικ, ο οποίος μπλόκαρε και το σουτ του Μπραχιμί στο 44’.

Οι «δράκοι» συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο στο δεύτερο μέρος και στο 50’ κατάφεραν να σκοράρουν με τον Καζεμίρο, ωστόσο ο Κλάτεμπεργκ ακύρωσε το γκολ καθώς δύο παίκτες των φιλοξενούμενων βρίσκονταν σε αντικανονική θέση και παρεμπόδιζαν τον πορτιέρο της Βασιλείας.

Η Πόρτο συνέχιζε να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ούτε οι Τέγιο (58’ σουτ) και Μαρτίνες (65’ χαμένο τετ-α-τετ) κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Βάτσλικ.

Ωστόσο στο 78’ ο Σάμουελ βρήκε τη μπάλα με το χέρι σε προσπάθεια του να διώξει, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουν πέναλτι. Ο Ντανίλο ανέλαβε την εκτέλεση και κατάφερε να νικήσει τον Βάτσλικ, ο οποίος έπεσε σωστά αλλά δεν μπόρεσε να διώξει.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς η Πόρτο προτίμησε να μην ρισκάρει για ένα δεύτερο τέρμα και η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό του Ντραγκάο, όπου η ομάδα του Λοπετέγκι έχει πλέον το προβάδισμα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.