Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουίς: «Είχε κλείσει ο κύκλος μου στην Τσέλσι»

Λουίς: «Είχε κλείσει ο κύκλος μου στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2015 23:58
Μία ημέρα πριν αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα, ο Νταβίντ Λουίς εξήγησε γιατί επέλεξε να αποχωρήσει από την Τσέλσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Τι είπε για το αυριανό παιχνίδι, για τον Μουρίνιο και για τον τελικό του 2012 με τη Μπάγερν.

Τους λόγους αποχώρησης του από την Τσέλσι εξήγησε ο Νταβίντ Λουίς. Ο Βραζιλιάνος στόπερ δήλωσε ότι δεν ένιωθε το ίδιο ωραία στους Λονδρέζους όπως όταν υπέγραψε συμβόλαιο στην ομάδα, ενώ διέψευσε τα σενάρια περί ρήξης με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι, τονίζοντας πως είναι σημαντικό η ομάδα του μην δεχτεί εκτός έδρας γκολ, ενώ αποκάλυψε διαλόγους που είχε με τους Γκόμες και Σβάινστάιγκερ κατά τη διάρκεια του τελικού του Τσάμπιονς το 2012.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταβίντ Λουίς:


«Όταν ο Μουρίνιο έφυγε από τη Ρεάλ δήλωσε πως ήθελε να πάει εκεί που ένιωθε ωραία. Έτσι και εγώ δεν ένιωθα ωραία και ήθελα να φύγω. Η Τσέλσι μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο όμως εγώ τους είπα ότι δεν νιώθω το ίδιο όπως πριν δύο χρόνια. Αποφάσισα πως ο κύκλος μου στην Τσέλσι είχε κλείσει. Δεν έπαιζα αρκετά, όμως είχα συμμετοχή στα μεγάλα παιχνίδια. Πέρασα πολύ όμορφα στο Λονδίνο, έζησα σπουδαίες στιγμές, πήραμε το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ο κόσμος με αγάπησε, όπως και οι συμπαίκτες μου και όλοι στην ομάδα» δήλωσε ο Λουίς.

Για τη σχέση του με τον Μουρίνιο: «Ο κόσμος προσπάθησε να φτιάξει ιστορίες για τη σχέση μου με τον Μουρίνιο, όμως δεν υπήρχε τίποτα. Ήταν ο αρχηγός και αποφάσιζε ποιοι παίκτες θα παίζουν και ποιοι όχι. Ήμουν απλώς ένας ακόμα παίκτης, δεν υπήρχε πρόβλημα. Ο Μουρίνιο είναι προπονητής με διαφορετικό στιλ. Ως παίκτης δεν γνωρίζεις πολλά για την προσωπική του ζωή και ούτε αυτός γνωρίζει πολλά για τη ζωή των ποδοσφαιριστών του».

Για τις διαφορές της Τσέλσι σε σχέση με την περσινή σεζόν: «Είναι πιο δυνατοί φέτος. Οι παίκτες έχουν εμπεδώσει καλύτερα τη φιλοσοφία του Μουρίνιο ενώ αποκτήσανε δύο παίκτες όπως ο Κόστα και ο Φάμπρεγκας που έχουν εκπληκτική ποιότητα».

Για το που θα κριθεί η πρόκριση: «Την περασμένη σεζόν το κλειδί ήταν ότι η Τσέλσι πέτυχε εκτός έδρας γκολ και η Παρί δεν τα κατάφερε στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Προτεραιότητα μας είναι να παίξουμε καλά αμυντικά και να κρατήσουμε το μηδέν στην έδρα μας».

Για το αν θα πανηγυρίσει εάν σκοράρει κόντρα στην Τσέλσι: «Όχι δεν θα πανηγυρίσω ως ένδειξη σεβασμού, όμως θα είμαι χαρούμενος. Θέλω την πρόκριση ώστε η Παρί να βρεθεί στους «8» του θεσμού».

Για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν το 2012: «Θυμάμαι που έλεγα στον Γκόμες: “Παίζουμε άσχημα όμως στο τέλος θα κερδίσουμε. Κοίταξε, η ομάδα σου είναι καλύτερη όμως εμείς θα πάρουμε το τρόπαιο”. Του το έλεγα συνέχεια.

Στη φάση της ισοφάρισης, ο Σβάινστάιγκερ με μάρκαρε στο κόρνερ και του είπα: “Κανένα πρόβλημα, δεν θα σκοράρω εγώ” Ο Ντρογκμπά έβαλε το γκολ και ο Σβάινι με κοίταγε λες και ήθελε να πει “Τι στο διάολο…”. Όταν κερδίσαμε στα πέναλτι ο Γκόμες ήρθε και μου είπε: “Θεέ μου μη μου μιλάς… Πρέπει να έχετε κάποιου είδους μαγεία ή κάτι…”. Έπαιξα σε όλο το παιχνίδι και με έχει στιγματίσει
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.