Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2015 21:19
Με γκολ των Ίσκο (23') και Μπενζεμά (73'), η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Λα Κορούνια στη Μαδρίτη και άφησε πίσω της τη βαριά ήττα με 4-0 από την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν». Δύο δοκάρια η «βασίλισσα», ένα οι φιλοξενούμενοι.

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της, η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Λα Κορούνια στη Μαδρίτη και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στην Πριμέρα, αυξάνοντας προσωρινά στο +4 τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα.

Η Λα Κορούνια ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και είχε δύο καλές στιγμές με σουτ των Κουένκα (5’) και Ριέρα (6’), ωστόσο στη συνέχεια η Ρεάλ πήρε τον έλεγχο και είχε δύο δοκάρια με σουτ των Ρονάλντο (12’) και Μπέιλ (18’) για να ανοίξει το σκορ.

Δύο λεπτά μετά ο Μπενζεμά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση, όμως στο 23’, μετά από φάση διαρκείας (και αφού ο Ρονάλντο έχασε το… άχαστο), ο Ίσκο άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Η Λα Κορούνια «άγγιξε» την ισοφάριση στο 49’ έχοντας δοκάρι με τον Μπόρχες, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Κασίγιας είπε «όχι» σε σουτ του Ριέρα.

Αφού γλίτωσε το 1-1, η Ρεάλ κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη στο 73’, με τον Μπενζεμά να διαμορφώνει το τελικό 2-0 μετά από ασίστ του Ρονάλντο, που παρέμεινε «άσφαιρος» για τρίτο αγώνα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.