Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ματσάρα στο Λεβερκούζεν με νικήτρια τη Βόλφσμπουργκ (video)

Μπουντεσλίγκα: Ματσάρα στο Λεβερκούζεν με νικήτρια τη Βόλφσμπουργκ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2015 18:32
Σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση του αθλήματος, η Βόλφσμπουργκ πήρε τη νίκη με 5-4 στην έδρα της Λεβερκούζεν, έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντοστ, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ (!) και χάρισε στο 90+3’ τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Χατ-τρικ ο Σον για τους γηπεδούχους, που επέστρεψαν από το 0-3, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν το βαθμό.

Το παιχνίδι της χρονιάς έγινε στη «Μπάι Αρίνα»! Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπας Ντοστ (4 γκολ), η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 5-4 τη Λεβερκούζεν και διατήρησε τη διαφορά 8 βαθμών από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

Οι «λύκοι» ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο ημίχρονο, καθώς κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Στο 6ο λεπτό ο Ντοστ άνοιξε το σκορ, μετά από ασίστ του Βιερίνια, ενώ στο 17’ ο Νάλντο «έγραψε» το 2-0 με τρομερή εκτέλεση φάουλ από τα 32 μέτρα!

Στο 29’ ο Νάλντο με ωραίο τακουνάκι, ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Σούρλε (που αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο της πρώην ομάδας του) σημάδεψε το δοκάρι του Λένο.

Παρότι όλα έδειχναν μια άνετη επικράτηση της Βόλφσμπουργκ, η Λέβερκούζεν μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και κατάφερε να μειώσει σε 3-2 χάρη σε δύο γκολ του Σον στο 57’ και στο 62’. Ένα λεπτό μετά ο Ντοστ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ, δίνοντας νέο προβάδισμα δύο τερμάτων στους «λύκους», όμως στο 67’ ο Σον με 3ο προσωπικό γκολ, ξαναέβαλε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου (έπαιξε σε όλο το ματς) πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 72’ με γκολ του Μπελαραμπί, ο οποίος «έγραψε» το 4-4 στον πίνακα των σκόρερ! Οι γηπεδούχοι είχαν χρόνο και προσπάθησαν για την ολική ανατροπή, όμως στο 83’ ο Σπάχιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Η Βόλφσμπουργκ το εκμεταλλεύτηκε, κέρδισε μέτρα και στο 90+3’ ο Ντοστ «πάγωσε» τη «Μπάι Αρίνα», διαμορφώνοντας το τελικό 5-4, μετά από νέα ασίστ του Βιερίνια.



Με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε, ο Ντοστ έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και έγινε ο πρώτος Ολλανδός στην Μπουντεσλίγκα που πετυχαίνει καρέ! Στον αντίποδα, ο Σον έγινε ο πρώτος παίκτης μετά από 11 χρόνια που κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ σε ήττα της ομάδας του

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.