Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Έριξε οκτάρα στο Αμβούργο η Μπάγερν  (video)

Μπουντεσλίγκα: Έριξε οκτάρα στο Αμβούργο η Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2015 18:25
Ότι ήθελε έκανε κόντρα στο Αμβούργο η Μπάγερν! Οι Βαυαροί διέλυσαν με 8-0 την αντίπαλο τους στο Μόναχο και διατήρησαν τη διαφορά 8 βαθμών από τη 2η Βόλφσμπουργκ. Από δύο γκολ Μίλερ, Γκέτσε και Ρόμπεν, με τον τελευταίο να φτάνει τα 14 τέρματα και να ανεβαίνει στην πρώτη θέση των σκόρερ της φετινής Μπουντεσλίγκα.

Καταιγιστική ήταν απέναντι στο Αμβούργο η Μπάγερν, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πήρε εμφατική νίκη με 8-0 στο Μόναχο και διατήρησε το +8 από τη 2η Βόλφσμπουργκ.

Οι Βαυαροί «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη, με τον Μίλερ να ανοίγει το σκορ στο 21’ από την άσπρη βούλα, ενώ Γκέτσε (23’) και Ρόμπεν (36’) «έγραψαν» το 3-0.

Ο Ολλανδός άσος με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 47’, ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, ενώ δεύτερο γκολ στο παιχνίδι πέτυχε και ο Μίλερ στο 55’.

Ένα λεπτό μετά ο Γερμανός άσος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Λεβαντόφσκι, ενώ στο 69’ ο Ριμπερί «έγραψε» το 7-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88’ ο Γκέτσε, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα στον θρίαμβο των Βαυαρών.

Νίκες στις καθυστερήσεις για Γκλάντμπαχ, Χοφενχάιμ, 5η σερί νίκη για Βέρντερ


Με γκολ του Τσάκα στο 90+1’, η Γκλάντμπαχ κέρδισε με 1-0 την Κολωνία και ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση με +2 από την 4η Σάλκε, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Βέρντερ Βρέμης, η οποία κέρδισε με 3-2 την Άουγκσμπουργκ και ανέβηκε στην 7η θέση, φτάνοντας τις 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Στην 7η θέση βρίσκεται και η Χοφενχάιμ, η οποία με γκολ του Ρούντι στο 90+3’, κέρδισε με 2-1 την ουραγό Στουτγκάρδη, με την ομάδα του Χουμπ Στέφενς να παραμένει στην τελευταία θέση.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.