Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Κατέρρευσε η Παρί (video)

Σαμπιονά: Κατέρρευσε η Παρί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2015 19:43
Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή γκέλα της Μαρσέιγ η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «πρωτευουσιάνοι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στη Καέν, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με γκολ στο 89’ και το 90+2’ έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Παρκ Ντε Πρενς»!

Την ευκαιρία να περάσει έστω και προσωρινά στην κορυφή του Σαμπιονά έχασε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Καέν στο Παρίσι και παρέμεινε στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Λοράν Μπλαν, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Ιμπραϊμοβιτς έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, σκοράροντας με τις… τάπες του παπουτσιού του!

Η Παρί δημιούργησε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ και τελικώς στο 40’ ο Λαβέτσι «έγραψε» το 2-0 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Στην επανάληψη, οι «πρωτευουσιάνοι» έριξαν ρυθμό, ενώ να σημειωθεί πως ο Λοράν Μπλαν προχώρησε σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές εξαιτίας τραυματισμών των Καμπάιγ, Μαρκίνιος και Ματουιντί.

Μάλιστα πρόβλημα τραυματισμού αποκόμισαν και οι Λούκας, Οριέ, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να τελειώσουν το παιχνίδι με εννέα παίκτες!

Η Καεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, μείωσε σε 2-1 στο 89' με γκολ του Σαλά, ενώ στο 90+2’ ο Μπαζίλε «πάγωσε» το «Παρκ Ντε Πρένς», διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.